Reguilón: Minden gyermek arról álmodozik, hogy eljut a felnőtt csapatba

A klub honlapja készített rövid interjút a Manchester United ellen debütáló hátvéddel, Sergio Reguilónnal.

Álmok: „A debütálásom egy valóra vált álom volt, nagyon boldog voltam. Minden játékos erről a pillanatról álmodozik az utánpótlásban. Az akadémia egyik legalsó szintjén (egészen pontosan az U10-es csapatban, azaz a Benjamín A-ban – a szerk. kieg.) kezdtem, de már ott is megtapasztaltam, hogy mit jelent a kemény munka. Nagyon nehéz, áldozatokkal teli út áll mögöttem, de csak ismételni tudom magam: mindenki a felnőtt csapatról álmodozik gyermekkorában. Ilyenkor mindig eszembe jut a családom, mert nélkülük biztosan nem jutottam volna el idáig.”

Pozitív visszajelzések: „Próbálok csak a saját dolgommal foglalkozni, és elkerülni a közösségi médiában, újságokban megjelent írásokat. Persze az mindig jó dolog, ha elismerősen beszélnek rólad, de egy futballistának a futballra kell koncentrálnia.”

Előszezon: „Remekül érzem magamat. Magas intenzitással és rendíthetetlen elszántsággal dolgozunk az edzéseken, és reméljük, hogy a következő mérkőzést már sikerül megnyerni. A Manchester United ellen ez nem jött össze, de a játékunk rendben volt. Az edző mindig azt kéri tőlünk, hogy ne aludjunk bele a meccsbe, becsüljük meg a labdát, és határozottan támadjunk vissza annak elvesztése után. Mindig hangsúlyozza: a legfontosabb, hogy az általunk képviselt minőség megmutatkozzon a pályán. Általános tanácsokat adtak a többiek a Manchester United elleni meccs előtt, mint például hogy hozzam ki magamból a legjobbat, és hogy csak a játékra koncentráljak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK