Marcos Llorente: Mindig is az volt a szándékom, hogy a Real Madridnál maradjak

A játékosok közül ketten, Llorente és Odriozola nyilatkoztak az előszezon első összecsapása után.

Marcos Llorente
A meccs: 
„Nehezen pörögtünk fel, de aztán egyértelműen mi voltunk a jobbak. A szurkolóknak türelmesnek kell lenniük. Tudjuk, hogy vereséget szenvedni sosem előnyös, de ez még csak az első mérkőzésünk volt az előszezon során. Minden edző más és más elképzeléssel, koncepcióval rendelkezik. Időre van szükségünk, hogy teljesen alkalmazkodni tudjunk Julen elvárásaihoz.”

Jövő: „Több ajánlatot is kaptam, de az én szándékom mindig is az volt, hogy itt maradjak, és a Real Madriddal legyek sikeres. Minden nap a lehető legkeményebben fogok dolgozni, és amikor lehetőséget kapok az edzőtől, megpróbálom a maximumot kihozni belőle. Ennyi és nem több.”

Cristiano távozása: „Ez az ő személyes döntése volt, amit tiszteletben kell tartanunk. Mindannyian tudjuk, hogy elképesztő dolgokat vitt véghez az elmúlt kilenc évben a Real Madrid játékosaként. A távozása nyilvánvalóan hatalmas veszteség, de vannak olyan játékosaink, akik képesek pótolni őt.”

Álvaro Odriozola
Értékelés: 
„Felejthetetlen este volt ez számomra, sosem fogom elfelejteni. Hatalmas büszkeség, hogy bemutatkozhattam a Real Madrid mezében. A mester azt mondta, hogy úgy játsszak, mintha csak edzésen lennék, tele önbizalommal. Ilyen nagyszerű csapattársakkal könnyű dolga van az embernek, velük tényleg nagyon élvezetes a játék. Ami a csapatot illeti, nem voltunk elégedetlenek a látottakkal. A Manchester számára ez már az ötödik meccs volt, számunkra csak az első. Ez hatalmas különbség. Most az a dolgunk, hogy regenerálódjunk, és megfogadjuk Julen taktikai utasításait, tanácsait. Ez volt az első teszt, és úgy gondolom, hogy biztató eredménnyel zártunk.”

A támadók teljesítménye: „Nagyszerű játékosok alkotják a csapatot, beleértve a csatársort is. Karim, Bale, Borja, Vinícius… utóbbi nagyszerű teljesítménnyel debütált. Számomra egyértelmű, hogy nálunk vannak a világ legjobbjai. Ugyanez a csapat Bajnokok Ligáját nyert két hónappal ezelőtt, ami azt jelenti, hogy butaság megkérdőjelezni az általuk képviselt minőséget. Harcolni fogunk, együtt, minden trófeáért.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK