Hivatalos közlemény: Cristiano Ronaldo

A legendás portugál támadó végleg elhagyja a Real Madridot, kilenc évnyi szolgálatot követően.

2018. 07. 10. szomorú napként vonul be a Real Madrid történelemkönyveibe. Ezen a napon ugyanis Cristiano Ronaldo, a klub történetének legeredményesebb játékosa elhagyta a Real Madridot és a Juventus játékosaként folytatja pályafutását.

Cristiano RonaldoKöszönünk mindent, Cristiano!

A hivatalos közlemény szövege:

A Real Madrid C. F. bejelenti, hogy a játékos kifejezett szándékának és kérésének megfelelően megállapodott a Juventus F. C.-vel Cristiano Ronaldo átigazolásáról.

A Real Madrid szeretné kifejezni a köszönetét a játékosnak, aki igazolta, hogy a világ legjobb labdarúgója, és meghatározója volt a klubunk egyik legfényesebb időszakának és a labdarúgás történetének is.

A labdarúgópályán megszerzett címeken, kupákon és sikereken túl Cristiano Ronaldo az elmúlt 9 évben példát mutatott odaadásról, munkáról, felelősségről, tehetségről és folytonos fejlődésről.

Ezeken felül a Real Madrid történetének legeredményesebb labdarúgójává vált a 438 mérkőzésen szerzett 451 góljával. Összesen 16 kupát nyert, köztük 4 Bajnokok Ligáját – 3-at sorozatban, és 4-et az elmúlt 5 évben. Egyéni szinten a Real Madrid játékosaként sok más cím mellett nyert 4 Aranylabdát, 2 The Best címet és 3 Aranycipőt.

A Real Madrid számára Cristiano Ronaldo mindig is az egyik legnagyobb szimbólum lesz, és egyedülálló példakép a jövő generációinak. A Real Madrid mindig is a Te otthonod lesz.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK