Zidane: Készen állunk Kijevre

Zinédine Zidane a meccset követően beszélt a csapat teljesítményéről, a közelgő BL-döntőről, értékelte az idényt, kitért Bale-re, de fia debütálásáról is szót ejtett.

A meccsről: „Az első félidőben jók voltunk, de a második játékrészben már a döntő járt a fejünkben. Amikor ez megtörténik az emberrel, az ellenfél könnyedén megnehezítheti a dolgodat. Nem kezdtünk jól ősszel a bajnokságban, de a végére sokat erősödtünk. Most pedig a szezon legnagyobb meccs következik, amelyet élvezni akarunk.”

Az idényről: „A ligának most vége, következik a BL-döntő, és már nagyon izgatottak vagyunk. Nem szabad választani a bajnokság és a BL között. Mi mindent meg akarunk nyerni, de idén nem volt lehetséges, hogy a bajnokságot is behúzzuk, szóval most maradt a Bajnokok Ligája. Nem vagyok boldog a bajnokság miatt. Nehéz idény volt, főleg az elején. De aztán képesek voltunk jobban teljesíteni. Mindezzel tisztában vagyunk. A szezon elején persze volt, ami jól sikerült, hiszen kupákat nyertünk. Aztán a klubvilágbajnokságot is sikerült megnyernünk, most pedig a Bajnokok Ligájában is döntőt játszunk.”

Zinédine Zidane

A BL-döntőről: „Még nem gondoltam ki a kezdőcsapatot. Készen állunk. Ami most fontos, hogy senki sem sérült meg a mai meccsen. Készen állunk az utolsó meccsre, készen állunk Kijevre, ami a szezon legkülönlegesebb összecsapása lesz.”

Bale-ről: „Sosem dobta be a törölközőt. Remekül edz, az egyetlen dolog, ami változott, hogy most sok gólt lő, amint ezt láthattuk az elmúlt meccseken. Örülök annak, amit a pályán mutat, és annak is, amit a teljesítményével a csapatnak hoz. Semmi sem változott, egyszerűen most több gólt lő.”

Luca debütálása: „Ő is a keretünk tagja, és jól játszott ma este. Örülök a debütálásának. Ő is csak egy a játékosok közül, és így is kezelem őt. Eddig nem volt lehetősége debütálni, és ő volt az egyetlen, aki nem szerepelt még a szezonban a keretünk tagjai közül, ezért tettem be a csapatba. Ez egy fontos nap volt neki és az edzőjének is.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK