2019. február 16., szombat

Zidane: Nem bántam meg, hogy így állítottam össze a kezdőcsapatot

  • É. Csongor (Veidt)
  • 2018.05.10. 00:51
A királyi gárda vezetőedzője, Zinédine Zidane értékelte a Sevilla elleni vereséget.

A mérkőzés: „Nagyon gyengén teljesítettünk az ellenfél kapuja előtt. Az első félidőben lényegében egyetlen támadásunk sem volt, ám később feljavultunk. Nem hibáztatom a játékosaimat, mert mindent megtettek a győzelemért, és egyáltalán nem bántam meg, hogy így állítottam össze a kezdőcsapatot. Én vagyok a csapat edzője, és úgy döntöttem, hogy néhány játékosomat pihentetem a BL-döntő miatt. Ezekben a srácokban megvan a potenciál, hogy legyőzzenek egy olyan erős ellenfelet, mint a Sevilla. Ma nem sikerült, ez minden. Még két mérkőzés van hátra a bajnokságból. Mindenesetre sajnálom, hogy ma egyetlen pontot sem sikerült szereznünk.”

 „Ez a vereség egyáltalán nem lesz hatással arra, hogyan teljesítünk a hátralévő meccseinken, így például a kijevi döntőben. Holnap már ismét teljes erőbedobással fogunk dolgozni az edzésen.”

Ramos: „Ő a csapat kapitánya, vakon bízunk benne. Sajnálom, hogy ebben a stadionban sosem fogadják őt szívélyesen. Nem örülök a kihagyott büntetőjének, de ez még a legnagyobb labdarúgókkal is előfordulhat. Elégedett vagyok vele, különösen a második félidei teljesítményével.”

A liga mérlege:  „Voltak remek mérkőzéseink, de összességében nem lehetünk elégedettek a szezonbeli mérlegünkkel. Az első hónapokban rengeteg olyan bajnokink végződött vereséggel, amelyeket meg kell volna nyernünk.”

Ceballos: „Remekül teljesített. A cseréje nem a személye ellen szólt, egyszerűen csak meg akartam változtatni a csapat szerkezetét egy támadó, Mayoral behozatalával. Nagyon örülök, hogy Danit is a játékosomnak mondhatom. Tisztában vagyok azzal, hogy ebben a szezonban nagyon kevés lehetőséghez jutott, de ő is tudta, hogy ilyen lesz az első éve.”


Hozzászólások

Tabella