2019. január 21., hétfő

Zinédine Zidane: Cristiano aggódott, mivel bedagadt a bokája

  • Zs. Csaba
  • 2018.05.07. 08:55
A Barcelona elleni 2-2-es döntetlent követően Zizou válaszolt az újságírók kérdéseire, és kielemezte a meccs kulcsmomentumait.

Az eredményről: „Meg akartam nyerni a mérkőzést. Bár semmi sem forgott kockán, mégis jó El Clásicót láthattunk. A csapatok nagy intenzitással játszottak, sok helyzetet dolgoztak ki. Aki szereti a futballt, az örül az ilyen mérkőzéseknek. A futball sokkal fontosabb, mint azok a viták, amiket mások próbálnak generálni. Jó esélyünk volt a győzelemre, sok helyzetünk volt, különösen az első félidőben. Végül döntetlen született, ezen már nem tudunk változtatni. Három mérkőzés van hátra, a Barcelona pedig végül veretlenül lesz bajnok.”

Cristiano sérülése: „Nem tudom, hogy mennyi ideig lesz harcképtelen. Azt mondta, hogy nem komoly, de a tesztek után majd meglátjuk. Kicsit aggódott, hiszen bedagadt a bokája, de biztos volt benne, hogy semmi komoly.”

Játékvezetők: „Nem beszélek a játékvezetőkről. Jó mérkőzést játszottunk, különösen az első félidőben teljesítettünk jól, amikor mindkét csapatban ugyanannyi játékos volt a pályán. Megvoltak a lehetőségeink. A második játékrészben, amikor tíz ember ellen küzdöttünk, némileg romlott a teljesítményünk. Türelmesnek kellett lennünk, és végsősoron szerencsénk sem volt. Végül nem szenvedtünk vereséget, de gratulálnunk kell a Barcelonának a teljesítményük miatt.”

Bale és Benzema kiemelkedő teljesítménye: „A legfontosabb dolog az általuk elvégzett kemény munka. Karim a legjobb példa erre, aki mindenki számára bizonyította az általa képviselt értékeket a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Minden játékosom jól teljesített.”

Videobíró: „Mivel nem használták a mérkőzés folyamán, így nem szeretnék beszélni róla. Ez már így alakult, de semmin sem fog változtatni. Jövőre a dolgok már másképp mennek majd, és meglátjuk, hogy ez mennyiben változtat a mérkőzések végkimenetelén.”


  • Forrás: realmadrid.com
  • Szerző(k): Zs. Csaba

Hozzászólások

Tabella