Sergio Ramos: Büszkeséggel tölt el minket, hogy Zidane kezei alatt dolgozhatunk

A Bayern München elleni visszavágót megelőzően Sergio Ramos válaszolt az újságírók kérdéseire.

A hangulatról: „Extra motivációt szolgáltat számunkra a tény, hogy ismét bejuthatunk a döntőbe. Mind tudjuk, hogy mit jelent egy döntő, büszkék vagyunk arra, hogy már csak egy lépés választ el minket Kijevtől.”

A Bayern vezetősége szerint sebezhető a Real Madrid: „A Bayern München élvezi a lehető legmélyebb tiszteletünket, de a kívülről érkező megjegyzések egyáltalán nincsenek hatással ránk. A Real Madrid történelme önmagáért beszél. Ha bárkinek kétsége lenne, csak ki kell nyitni a történelemkönyveket. Úgy vélem, hogy mindig jó képet festettünk magunkról, amikor a Bayern München ellen játszottunk.”

Bajnok a Barcelona: „Nagyszerű évük van. Ha esetleg megnyernénk a Bajnokok Ligáját, akkor ugyanezt mi is elmondhatnánk magunkról.”

Sorfal az El Clásicón: „Azt fogjuk tenni, amit Zizou mond. Most a bajnoki címüket és a kupagyőzelmüket ünneplik, nem hiszem, hogy jelenleg a sorfal jelentené számukra a legfontosabb dolgot.”

Sergio Ramos

Nehézségek a Juventus elleni visszavágón: „A jó és rossz élményekből egyaránt tanul az ember.”

A Real Madrid jó eredményei Európa nagyjai ellen: „Ez egy olyan tulajdonság, amiről már tanúbizonyságot tettünk. A Bayern elleni első mérkőzésen tudtuk, hogy amennyiben egységesek maradunk, meg tudjuk fordítani a mérkőzést. Ugyanabban a szellemben kell pályára lépnünk holnap.”

Üzenet a szurkolóknak: „Ezek az esték nemcsak a csapat, hanem a szurkolók számára is óriási jelentőséggel bírnak. Arra kérem a madridistákat, hogy tegyék varázslatossá az estét.”

A döntő elérése: „Az idény közben elvégzett kemény munkánk eredménye lenne. Nagy vágyam, hogy egy újabb döntőben szerepelhessek, szeretném megvédeni a címünket.”

Asensio: „Remélem, hogy fényes jövő vár rá Madridban, hiszen ez Asensio és a Real Madrid számára is nagyszerű lenne. Egy olyan srácról beszélünk, akiben óriási potenciál lakozik. Úgy vélem, a jövőben évekig a klasszisok között emlegethetik. Ugyanakkor ő már a jelen játékosa is, a feladata, hogy fenn tudja tartani a formáját, és valójában ez a legnehezebb. Bízom benne, hogy élni tud a lehetőséggel.”

Marcelo: „Klasszis játékos, óriási tapasztalattal. Szinte mindent megnyert már, amit a futballban csak lehet. Ő a Real Madrid egyik legfontosabb láncszeme.”

Zidane: „Csak dicséretekkel tudom elhalmozni. Mind tudjuk, hogy egy nagyszerű edzőről van szó, hiszen ezt már többször is bizonyította. Büszkeséggel tölt el minket, hogy az irányítása alatt játszhatunk. Valahányszor megkérdőjelezik, a trófeái majd elhallgattatják a kétkedőket.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK