2018. december 10., hétfő

Vallejo: A világ legjobb belső védőitől tanulhatok nap mint nap

  • É. Csongor (Veidt)
  • 2018.04.16. 08:46
Négy Real Madrid-játékos adott interjút a Málaga legyőzését követően.

Jesús Vallejo
Értékelés:
„A mai mérkőzés legnagyobb pozitívuma egyértelműen az, hogy győztesként hagyjuk el a pályát. Ez hozzásegít minket az önbizalmunk növeléséhez, ami nagyon fontos a Bayern München elleni párharc előtt. Ha nagy dolgokat akarunk elérni a BL-ben, akkor a bajnokságban is a maximumot kell nyújtanunk. Nincs másik út. Ami engem illet, örülök, hogy ismét lehetőséget kaptam.”

Zidane: „Szeretnénk gratulálni az edzőnknek, hiszen viszonylag rövid idő alatt sikerült eljutnia 100 győzelemig a kispadon. Biztosan ő is nagyon örül ennek a mérföldkőnek.”

Társak: „Számomra Ramos, Varane és Nacho a világ három legjobb belső védője. Kiváltságosnak érzem magam, hogy tőlük tanulhatok nap mint nap.”

Casemiro
A mérkőzés:
„Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, hiszen a Málagának minden pontra szüksége van a kiesés elkerülése érdekében. Jól futballoztunk, végig az irányításunk alatt tartottuk a meccset. Az utolsó néhány percekben talán egy kicsit visszavettünk a lendületből, így végül nem sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccset. Három újabb pont a zsebben.”

„Habár valószínűleg nem mi leszünk a bajnokok, a hátralévő mérkőzéseinken is a maximumot kell nyújtanunk, hiszen ezt követeli meg tőlünk a klub címere. A hibám? Ez előfordul a védekező középpályásokkal, de Keylor szerencsére hárítani tudott.”

Isco: „A Real Madrid egyik legfontosabb játékosa. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire szeretik őt ebben a városban. Remélem, hogy még sokáig velünk marad.”

Lucas Vázquez
Győzelem:
„Ma az volt a legfontosabb, hogy megszerezzük a három pontot.”

Büntető: „Rengeteg hülyeséget hordtak össze egy olyan dologgal kapcsolatban, ami a futball természetes része. Az, hogy a Madrid már sorozatban nyolcadik alkalommal van ott a BL-elődöntőben, talán összezavarja az embereket. Sokan annak örülnek, ha látnak minket elbukni, de mi nem szándékozunk megadni nekik ezt a boldogságot. Igencsak komikus, hogy Spanyolországban többet foglalkoztak ezzel az esettel, mint az olaszok. Bayern München? Ők a kontinens egyik legnagyobb óriása, már nagyon várjuk a mérkőzést.”

A bajnoki szezon: „Az elmúlt hónapokban sajnos sokszor vesztettünk pontokat, így nem tudtunk lépést tartani a Barcelonával. Ki kell elemeznünk a hibáinkat, hogy a jövőben a szezonok elején is olyan formában játszhassunk, mint most.”

Theo Hernández
„Rengeteg lehetőségünk volt 0-2-nél, hogy végleg lezárjuk a mérkőzést, de nem tudtuk kihasználni őket. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy fantasztikus meccset játszottunk. Isco? Remek játékos, szerintem kiválóan futballozott ma. Az elkövetkezendő hetekben is olyan keményen kell dolgoznia, ahogy eddig. A következő bajnoki? Egy nagyon kemény, harcias összecsapásra számítunk az Athletic Bilbao ellen.”


Hozzászólások

Tabella

Kedves Olvasónk!

Észleltük, hogy reklámblokkoló szoftvert használsz.
Amennyiben tetszik, amit csinálunk, kérjük, hogy weboldalunk hosszú távú fennmaradása érdekében támogass minket azzal, hogy kikapcsolod a reklámblokkolót!

Köszönjük! ¡Hala Madrid!

penamadridista.hu