Carvajal: Cristiano gólja bekerül majd a történelemkönyvekbe

Összesen öt Real Madrid-játékos értékelte a Juventus elleni fantasztikus győzelmet.

Dani Carvajal
Ronaldo:
„Még nem tudtuk megünnepelni vele a győzelmet, mert doppingellenőrzésre kellett mennie a lefújás után. Remek passzt adtam neki az ollózós gólja előtt, de nem az én hozzájárulásom miatt szerzett ilyen fantasztikus találatot. Ez biztosan bekerül majd a futball történelemkönyvébe is.”

Isco: „Nagyszerűn meccsen van túl. Zidane nehéz helyzetben van, hiszen olyan kiváló labdarúgókat kell alkalmanként kihagynia a kezdőcsapatból, mint Isco. De mondhatnám akár Bale-t is, aki egyetlen percet sem játszott ma, de ettől függetlenül még nagyon fontos tagja a keretnek.”

Továbbjutás: „Magabiztosan várhatjuk a visszavágót, de nem fogunk kockáztatni. A célunk mindig a győzelem.”

Sergio Ramos
A mérkőzés:
„Nagyszerű eredménnyel zártuk a mai estét. Minden tökéletes volt, a támadásunk és a védekezésünk egyaránt. A jövő heti visszavágón ugyanilyen magabiztossággal kell vennünk az akadályokat, hogy végleg lezárjuk ezt a párharcot.”

Sárga lap: „Azt hiszem, most először fordult elő velem, hogy azért kaptam sárga lapot, mert lekönyököltek.”

Cristiano: „Fantasztikus gólt szerzett. Sokan azt mondták a szezon elején, hogy borzalmas formában van. Nos, remélem, hogy ugyanilyen borzalmas formában marad májusig.”

Keylor Navas
Értékelés:
„Nagyon elégedett vagyok ezzel a győzelemmel. Örömforrás, hogy három góllal múltuk felül a Juventus együttesét. A csapat alázattal és szerényen várta ezt az összecsapást, ahogy mindig, ugyanakkor töretlenül bízunk a saját képességeinkben. A jövőm? Már nem érdekel, hogy mit írnak rólam az újságok. Megpróbálok kiélvezni minden egyes percet, amit a pályán tölthetek. Csak Isten tudja, hogy mi lesz a sorsom.”

Cristiano Ronaldo: „Olyan átéléssel szemléltem a gólját és az ollózós mozdulatsorát, mintha ott álltam volna mellette. Egy ilyen találat valóban érdemes arra, hogy állva tapsoljanak az ellenfél szurkolói.”

Casemiro
A találkozó: 
„Talán több gólt is szerezhettünk volna, de összességében nincs miért elégedetlennek lennünk.”

Dybala kiállítása: „A piros lap felmutatása után már lényegesen könnyebb dolgunk volt. Egy BL-negyeddöntőt mindig az olyan apró részletek döntenek el, mint egy elkésett belépő. Cristiano? Az emberek mondhatnak bármit, én mindig azt fogom válaszolni, hogy dőljünk hátra és élvezzük a világ legjobb játékosának teljesítményét, amíg csak lehet. Elképesztő dolgokat visz véghez, és ezt nemcsak a mai góljai mondatják velem, hanem például a vezéri képességei és a gólpasszai is.”

Cristiano Ronaldo
„Valójában nem gondoltam, hogy tényleg sikerül betalálnom abból a helyzetből, de örülök, hogy így alakult. Szép gólt volt, de inkább a mérkőzésről beszéljünk, hiszen mindenkit megillet a dicséret a csapatból. Fantasztikus estén vagyunk túl. A Juventus szurkolói? Még sosem történt olyan a pályafutásom során, hogy állva tapsoltak az ellenfél drukkerei. Köszönöm nekik ezt a csodálatos élményt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK