Madridi eredmények a válogatott szünet alatt

Isco mesterhármast szerzett spanyol mezben az argentin válogatott elleni, 6-1-es eredménnyel záruló mérkőzésen, miközben Mayoral a spanyol U21-es válogatottban duplázott Észtország ellen. Lássuk, ki hogy szerepelt hazája válogatottjában.

Kína–Wales (0-6)
Wales–
Uruguay (0-1)
Gareth Bale
mesterhármast lőtt Ryan Giggs szövetségi kapitányként való bemutatkozásán, ezzel pedig ő lett a walesi válogatott történelmének legeredményesebb játékosa. A Kína-kupa döntőjét is végigjátszotta, de csapata vereséget szenvedett Uruguay ellen, a dél-amerikai csapat 1-0 nyerte meg a mérkőzést.

Portugália–Egyiptom (2-1)
Portugália–
Hollandia (0-3)
Cristiano Ronaldo
68 percet kapott kezdőként a Hollandia elleni vesztes mérkőzésen. Múlt pénteken a madridi sztár hatalmas formát mutatva végigjátszotta az Egyiptom elleni, portugál győzelemmel végződő mérkőzést. A regnáló aranylabdás a 92. és a 95. percben szerzett góljaival folytatta jó sorozatát.

Oroszország–​Brazília (0-3)
Németország–
Brazília (0-1)
A Marcelo és Casemiro vezette brazilok jobbnak bizonyultak a német válogatottnál a berlini Olimpiai Stadionban, Oroszország ellen pedig szintén győztesen hagyták el a pályát Moszkvában. A madridi duó végigjátszotta mindkét mérkőzést.

Németország–Spanyolország (1-1)
Spanyolország–
Argentína (6-1)
A Real Madrid játékosai meghálálták a kerettagságot az Argentína elleni fölényes győzelem során. Isco mesterhármast szerzett, míg Ramos, Carvajal és Asensio a kezdőben kapott helyet, utóbbi két asszisztot is adott. Lucas Vázquez az utolsó 15 percben jutott lehetőséghez. Az első fellépés volt Sergio Ramos 150. mérkőzése a vörös mezben. Rajta kívül még Carvajal, Isco, Lucas Vazquez, Nacho és Asensio kapott szerepet a Németország elleni 1-1-es végeredménnyel záruló barátságos találkozón a düsseldorfi Espirit Arénában.

Franciaország–Kolumbia (2-3)
Oroszország–Franciaország (1-3)
Varane
beleszaladt egy vereségbe hazájával Kolumbia ellen a Saint Denisben. A madridi középhátvéd nem jutott lehetőséghez az Oroszország elleni meccsen, így némileg kipihenten térhetett vissza a spanyol fővárosba.

Németország–Spanyolország (1-1)
Németország–Brazília (0-1)
Toni Kroos
végigjátszotta a Brazília elleni meccset a berlini Olimpiai Stadionban. Az első barátságos összecsapáson, a spanyolok ellenfeleként is végig pályán volt.

Skócia–Costa Rica (0-1)
Tunézia–Costa Rica (1-0)
Keylor Navas
megőrizte helyét a kezdőcsapatban, hazája mindkét válogatott meccsén ő állhatott a kapuban.

Szerbia–Marokkó (1-2)
Marokkó–Üzbegisztán (2-0)
Achraf,
aki nem szerepelt a Szerbia elleni győztes mérkőzésen, végigjátszotta a 90 percet  Üzbegisztán ellen a casablancai V. Mohammed Stadionban.

Peru–Horvátország (2-0)
Mexikó–Horvátország (0-1)
Luka Modrić
kezdett és végig is játszotta a 90 percet a horvátok első mérkőzésén, amelyen szomszédaink kikaptak Perutól. Mateo Kovačić a második félidőben lépett csak pályára, 34 percet kapott. A második mérkőzésen Horvátország egy góllal verte Mexikót Dallasban. Kovačić végigjátszotta a találkozót, míg Modrić a terveknek megfelelően elhagyhatta a válogatott edzőtáborát, és visszatérhetett Madridba.

Észak-Írország U21–Spanyolország U21 (3-5)
Spanyolország U21–Észtország U21 (3-1)
Borja Mayoral
határozott játékot mutatott, két gólt szerzett Észtország ellen a spanyol utánpótlás-válogatott mezében. Ceballos és Vallejo is végigjátszották a 90 percet. A madridi támadó a másik mérkőzésen, Észak-Írország ellen is remek formát mutatott, hiszen mesterhármast szerzett.

Franciaország U20–USA U20 (2-0)
Franciaország U20–USA U20 (0-1)
Luca Zidane
a kezdőcsapatban kapott helyet a francia U20-as válogatott második összecsapásán, ám csapata egygólos vereséget szenvedett. Zinédine Zidane fia a másik mérkőzésen nem kapott lehetőséget.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK