2019. január 21., hétfő

Varane: Cristiano és Sergio foglalkozik a legtöbbet a külsejével

  • É. Csongor (Veidt)
  • 2018.03.22. 15:24
A csapat francia hátvédje, Raphaël Varane a Men's Health magazin spanyol kiadásának adott interjút.

A szezon értékelése: „A bajnokságban sokkal több nehézséggel kerültünk szembe, mint a tavalyi szezonban, de a Bajnokok Ligájában eddig magabiztosan vettük az akadályokat. Visszatérve, úgy gondolom, hogy rengeteg olyan ligameccsünk volt, amikor remekül játszottunk, mégsem tudtuk megszerezni a győzelmet. Tavaly éppen ellenkezőleg alakultak a dolgok: sokszor úgy is megnyertünk egy-egy találkozót, hogy nem érdemeltük meg a sikert. Ettől függetlenül továbbra is magabiztosnak és erősnek érezzük magunkat, és hiszünk abban, hogy képesek vagyunk további trófeákat nyerni a szurkolóink számára. Ha elveszítettük volna a hitünket, akkor teljesen esélytelenek lennénk.”

A PSG elleni párharc: „Különleges élmény volt számomra, hogy visszatérhettem Franciaországba, de természetesen nem a nosztalgiázással, hanem a meccsel foglalkoztam. Ahogy mindenki a csapatból, én is tisztában voltam azzal, hogy hatalmas a tét. A PSG itt lényegében egy egész országot képviselt, hatalmas volt a presztízs és a nyomás. A meccs napján találkoztam néhány ottani rokonommal is, de ahogy mondtam, főként a futball járt az eszemben.”

Napi rutin: „Mindig korán érkezem az edzőközpontba, hogy legyen időm felkészülni. Először általában az orvosokhoz vagy a masszőrökhöz szoktam menni, hogy konzultáljak velük, máskor egyből a tornaterembe vezet az utam, hogy bemelegítsek. Az teljesen változó, hogy a tréningeken milyen gyakorlatokat végzünk. Vannak napok, amikor az erőnlétünk fejlesztése kapja a legnagyobb hangsúlyt, máskor viszont a technikai vagy a taktikai gyakorlatok.”

Külső: „Hogy melyik csapattársam foglalkozik a legtöbbet a külsejével? Mindannyian odafigyelünk magunkra, de azt hiszem, Cristiano és Sergio Ramos tölti el a legtöbb időt a tükör előtt.”


Hozzászólások

Tabella