A Real Madrid kölcsönjátékosai

Most, hogy a 2017-18-as szezon a végéhez közeledik, itt az idő, hogy leltározzunk egyet a Real Madrid kölcsönjátékosai között és megnézzük, hogy kivel tervezhet Zidane a következő szezonban.

Martin Ødegaard

A szerény kezdet után a holland élvonalbeli Heerenveenben játszó 18 éves norvég egyre jobb formában van, és szóbahozták a Leganés csapatával. A 3 millió eurós fizetése akadályozhatja a játékos Spanyolországba való szerződését, akinek egyébként a Real Madriddal 2021-ig van szerződése.

Vinícius Jr.

A klub azt szeretné, hogy az előszezon során az első csapattal készüljön, mivel képességei alapján egyértelműen alkalmas arra, hogy a La Ligában szerepeljen a következő időszakban. A Libertadores-kupában az Emelec ellen lőtt góljai talán valamiféle módon választ adtak a benne kételkedőknek.

Lucas Silva

A 2022-ig tartó szerződésével nagy fejfájást okoz a Real Madridnak. Az Olympique Marseille-ben eltöltött kiábrándító kölcsönjátékát követően Silva a brazil Cruzerio csapatába került kölcsönbe, de nagyon visszaesett a formája.

Fábio Coentrão

A portugál Sporting 1 millió eurót fizetett a kölcsönvételéért és állandó kezdőjátékosa lett a lisszaboni csapatnak. „Ha ezen a szinten játszik, komoly gondot okozhat az európai csapatoknak” – nyilatkozta Jorge Jesús, a Sporting edzője. Érvényes szerződése 2019 nyaráig van a Real Madriddal.

Raúl de Tomás

A csatár esete egy a Real Madrid sikertörténetei közül – ami az utánpótlást illeti -, hiszen a spanyol másodosztályban 22 meccsen 18 gólt szerzett az első helyen álló Rayo Vallecanóban. A szerződése nyáron lejár, ezért a Real Madridnak gyorsan döntenie kell. „Egyelőre várunk, aztán júniusban meglátjuk, hogy mi történik. Nem zárkózom el semmitől.” – mondta a csatár.

Federico Valverde

Az egyébként is kiábrándító szezonját megnehezítette egy komoly térdsérülés, mely következtében a fiatal játékos kiszorult a Depor kezdőcsapatából. Annak ellenére, hogy a klub valószínűleg kiesik az első osztályból, a Deportivo érdeklődik a játékos végleges megvétele iránt, de a Real Madrid szeretné, ha egy első osztályú csapatban szerepelne.

Sergio Díaz

A Real Madrid 2016-ban 5 millió eurót fizetett a paraguayi szolgálataiért, aki most a spanyol másodosztályban tapossa a gyepet, a CD Lugo csapatában. Mivel novemberben súlyos térdsérülést szenvedett – aminek következtében az idei szezonja véget ért -, nyáron várhatóan visszatér a Real Madrid Castillába.

Aleix Febas

A középpályás létfontosságú szereplő a Real Zaragoza számára a play-off helyezésért folytatott harc során, és teljesítményével több klub érdeklődését is felkeltette, de állítása szerint őt jelenleg csak az foglalkoztatja, hogy csapata feljusson az első osztályba.

James Rodríguez

Müncheni kölcsönszerződése 2019 nyarán jár le, de a német csapatnak joga van megvásárolni a kolumbiai középpályást 42 millió euró fejében. Jelenleg minden jel arra utal, hogy James marad Münchenben.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK