Lucas Vázquez: Nem érdekelnek más csapatok ajánlatai

A Real Madrid spanyol szélsője, Lucas Vázquez az El Transistor nevű rádióműsorban adott interjút hétfő este.

Visszatérés a válogatottba: „A Real Madridban mindig a maximumot kell nyújtanod, de a mostani időszakban különösen jól megy a játék, remekül érzem magam. Valószínűleg ennek köszönhetem, hogy visszatérhettem a nemzeti csapatba. A hangulat? Nem olyan, mint egy klubcsapatban, ahol szinte folyamatosan együtt vagyunk, de itt is nagyszerű a légkör.”

Lopetegui: „Mélyrehatóan ismeri minden játékosát, az erősségeinket és a gyengeségeinket egyaránt. Fantasztikus edző, ezt már az eddigi munkájával is bebizonyította, de én úgy gondolom, hogy a java még hátravan.”

A 2016-os Európa-bajnokság: „Nagyon örültem, hogy Del Bosque engem is elvitt a franciaországi tornára. Kiváltságosnak éreztem magam, hogy lehetőségem nyílt az országom képviseletére. Sajnos túlságosan hamar kiestünk.”

Pletykák: „Nem érdekelnek más csapatok ajánlatai, remekül érzem magam Madridban. Korábban tényleg kevesebbet játszottam, de ez nem jelenti azt, hogy távozni akarok. Bízom abban, hogy az egész karrieremet a Real Madridnak adhatom.”

Juventus: „Nagyon erősek, de nem szeretnék túlságosan sokat beszélni erről, vagy azt mantrázni, hogy ők a párharc esélyesei. Hatalmas nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, úgyhogy biztosan nehéz meccsek várnak ránk.”

Harc a világbajnoki keretbe való bekerülésért: „Sokan vannak még rajtam kívül, akik ezen a poszton játszanak. Callejón, Vitolo, Pedrito, Deulofeu… aki ott akar lenni Oroszországban, annak minden lehetőséget meg kell ragadnia, hogy elnyerje az edző bizalmát.”

Forrás: El Transistor (Onda Cero)
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK