2018. december 10., hétfő

Zidane: Cristiano egy másik galaxisból származik

  • É. Csongor (Veidt)
  • 2018.03.10. 15:34
A Real Madrid vezetőedzője értékelte az Eibar elleni győztes meccsen látottakat.

A csapat: „Ma egy kicsit szürkébb teljesítményt nyújtottunk, mint máskor, de én a pozitívumokat szeretem kiragadni. Isco és Bale például nagyon keményen dolgozott. A mai meccs is hozzájárult az önbizalmunk növekedéséhez.”

Cristiano: „Valószínűleg egy másik galaxisból érkezett a bolygónkra. Tele van önbizalommal, sosem kételkedik abban, hogy a következő mérkőzésen is betalál. Ez a pozitív hozzáállás nagyon sokat ér nekünk. Örülök, hogy az én csapatomban futballozik.”

Modrić és Ramos: „Luka húsz nap után tért vissza a kezdőcsapatba. Nagyszerű volt. Előzetesen azt hittem, nem fogja végigjátszani a teljes játékidőt, de nagyszerűen bírta a terhelést. Ami Sergiót illeti, ki kellett mennie a mellékhelyiségbe, de gyorsan végzett.”
(A kapitány a 73. és a 78. perc között volt távol a pályától – a szerk. kieg.)

A mérkőzés: „Elégedett vagyok a végeredménnyel, ez egy nagyon értékes győzelem. Az Eibar rendkívül nehézzé tette a dolgunkat, megérdemlik a tapsot. Voltak olyan periódusai a találkozónak, amikor jobbak voltak nálunk, de ez csak még különölegesebbé teszi a sikerünket. A pontbeli hátrány? A végső győzelem egészen a legvégsőkig lehetséges. Nem adjuk fel.”


Hozzászólások

Tabella

Kedves Olvasónk!

Észleltük, hogy reklámblokkoló szoftvert használsz.
Amennyiben tetszik, amit csinálunk, kérjük, hogy weboldalunk hosszú távú fennmaradása érdekében támogass minket azzal, hogy kikapcsolod a reklámblokkolót!

Köszönjük! ¡Hala Madrid!

penamadridista.hu