Sergio Ramos: Mindenki tudja, hogy mit jelent számunkra a Bajnokok Ligája

Négy Real Madrid-játékos értékelte a Getafe elleni győzelmet.

Sergio Ramos
A találkozó:
„A La Ligában nincsenek könnyű mérkőzések, a mai sem volt az, még akkor sem, ha miénk volt a hazai pálya előnye. Begyűjtöttük a három pontot, ráadásul már a kiállítás előtt is mi uraltuk a mérkőzést. Ma pontosan egy ilyen teljesítményre volt szükség.”

„Nem kell ismét elmondanom, hogy mit jelent számunkra a Bajnokok Ligája. Pontosan azzal a fegyelmezettséggel és elszántsággal lépünk majd pályára Párizsban, mint az odavágón. Nyilvánvalóan a továbbjutás a célunk. Nagyon sok minden forog kockán. Az ellenfelünknek elképesztően veszélyes támadói vannak, ráadásul a védelmüket sem könnyű becsapni.”

Marcelo: „Bemelegített egy kicsit. Örültem, hogy pályára lépett, mert ő egy olyan játékos, aki könnyedén megteremtheti a különbséget. Remélem, hogy a többi sérült is minél hamarabb visszatér.”

Barcelona kontra Atlético Madrid: „Ez egy igazi klasszikus párharc. Az lenne a legideálisabb, ha döntetlennel zárulna a meccsük.”

Marcos Llorente
A mérkőzés:
„Szeretném kiemelni, hogy fantasztikus védőmunkát végeztünk. Együtt mozogtunk, és ha valakinek segítségre volt szüksége, azonnal tettük a dolgunkat. Ez jó előjel a keddi meccsünkkel kapcsolatban. Ez volt az első alkalom, hogy Casemiro oldalán léptem pályára. Szerintem jól megértettük egymást, de a legjobban a három pont megszerzésének örülök. A szurkolóink támogatásával gyors és hatékony futballt tudunk produkálni, ahogy tettük azt ma is.”

Zidane: „Mindannyian hiszünk benne, meg is halnánk érte. Cristiano Ronaldo? Nem meglepő, hogy ő a csapat egyik legfontosabb játékosa. Nagyszerű hír, hogy ilyen kiváló formának örvend.”

PSG: „Mindkét oldalon lesznek fontos hiányzók, de mi bárkit képesek vagyunk pótolni a keretünk mélységének köszönhetően. A maximumot kell nyújtanunk, ha tovább akarunk jutni.”

Vita: „Közel álltam az esethez, szerintem nem ért büntetőt Nacho szerelése, mert először a labdát találta el. Minden olyan gyorsan történt.”

Dani Carvajal
Értékelés:
„Jó meccset játszottunk, az ellenfelünk csak egy büntetőből tudott betalálni, ami ráadásul szerintem nem is volt jogos. Visszanyertük az önbizalmunkat. Amíg van matematikai esélyünk a bajnoki aranyérem megszerzésére, addig nem adjuk fel. Marcelo visszatérése? Az ő jelenléte nagy hatással bír a csapat teljesítményére, remélhetőleg kedden is játékra kész állapotban lesz. A Barcelona meccse? Én is nézni fogom, biztosan nagyon élvezetes lesz. Győzzön a jobbik.”

Neymar sérülése: „Ő egy kiváló labdarúgó, de a PSG kispadján számos olyan futballista van, akik könnyedén pótolják majd őt, például Di María vagy Draxler.”

Casemiro
„Látványosan és dominánsan futballoztunk, különösen azután, hogy a Getafe emberhátrányba került. Cristiano Ronaldo ismét megmutatta, hogy miért ő a világ legjobbja. Marcos? Nagyon keményen dolgozik az edzéseken. Számunkra egyáltalán nem meglepetés, hogy ma is kiváló teljesítményt nyújtott. A PSG elleni meccs? Nem beszéltem Neymarral, de az lenne az ideális forgatókönyv, ha az ilyen mérkőzéseken mindkét csapat a legerősebb felállásában tudna kifutni a gyepre. Remélhetőleg nálunk nem lesznek hiányzók.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK