Theo: Keményen fogok dolgozni, hogy a jövőben is bekerülhessek a kezdőcsapatba

A királyi gárda négy játékosa véleményezte az Alavés elleni, 4-0-s győzelmet

Theo Hernández
A meccs:
„Az Alavés kiváló formában van. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Ma sem vallottak szégyent, de nem tudtak válaszolni az általunk kialakított gólhelyzetek sorozatára. Nagyon örülök a győzelemnek, és a saját teljesítményemmel is elégedett vagyok. Úgy éreztem, hogy jól ment a játék. Most ideje a keddi meccsünkre fókuszálni. A bajnokság megnyerése nem tűnik egyszerű feladatnak, de a végsőkig küzdeni fogunk, hogy minél jobb helyen végezzünk.”

Személyes érzések: „Nagyon keményen fogok dolgozni, hogy a jövőben is bekerülhessek a kezdőcsapatba. Marcelo egy fantasztikus játékos, rengeteget tanulok tőle.”

Keylor Navas
Értékelés:
„Az Alavés kiválóan futballozott, de mi hatékonyan kihasználtunk a lehetőségeinket, ez pedig már a második félidő elején eldöntötte a találkozót. Az ilyen győzelmek megdobják az önbizalmunkat. Most a védekezés is jobban ment, mint a legutóbbi meccseinken. A liga majdhogynem elérhetetlen, de nem veszítjük el a hitünket.”

Benzema: „Világklasszis szinten teljesített. Cristiano gesztusa mindent elmond arról, hogy Karim milyen fantasztikus ember. Most nagyobb egységet kell mutatnunk, mint valaha, hiszen máshogy biztosan nem leszünk sikeresek. Ahogy mondtam, nagyon elégedettek vagyunk Karimmal. Csapattársakként az a feladatunk, hogy mindig támogassuk egymást.”

Jövő: „Nem hiszem, hogy bizonyítanom kellene az embereknek. Én pontosan tudom magamról, hogy ki vagyok, és hogy mennyit érek, ez éppen elég.”

Lucas Vázquez
„Mindig öröm egy ilyen nagyarányú győzelemnek a részese lenni. Most egyértelműen pozitív hangulat uralkodik a csapaton belül. A szezon elején rengeteg  olyan meccsünk volt, ahol hasonlóan jó futballt produkáltunk, de a labda egyszerűen nem volt hajlandó bemenni az ellenfél hálójába. Emiatt rengeteg pontot vesztettünk, de úgy érzem, hogy végleg sikerült magunk mögött hagyni a nehézségeket. Benzema? Elképesztő meccse volt, két gólpassz és egy gól. A jó formám? Nem azért megy mostanában jobban a játék, mert motiváltabb vagyok. Akkor is ugyanilyen mértékben dolgozik bennem a tenni akarás, ha csak a padról szállok be. Mindig készen állok, hogy kisegítsem a csapatot.”

Mateo Kovačić
A mérkőzés: „Talán kívülről úgy tűnik, hogy könnyű dolgunk volt, de ez egyáltalán nem igaz, különösen az első félidőt tekintve. A második játékrészt nagyon jól kezdtük, ilyenkor nehéz dolga van az ellenfeleinknek. Örülök, hogy egyre több játéklehetőséghez jutok a sérülésemből való visszatérés óta, és annak is, hogy kapott gól nélkül hoztuk le ezt a meccset.”

Bale és Benzema: „Bale most a bal oldalon játszott, de ismét bizonyította képességeit. A védekezésben és a támadásban is nagyon sokat hozzátett a kollektív teljesítményhez. Karim szintén elengedhetetlen fontosságú munkát végzett a csapatrészek közti játékával és a gólpasszaival. Mivel ő egy csatár, a szurkolóink elsősorban  gólokat várnak tőle, de ha ez nem jön össze, az nem jelenti azt, hogy rosszul játszott.”

Ceballos: „Hatalmas jövő áll előtte a Real Madrid játékosaként, ebben biztos vagyok. Biztosan rosszul érezte magát a múltkori csere miatt, de a futball nem mindig fenékig tejfel, és bizony nagyon nehéz dolga van az embernek, ha Madridban akar futballozni. Ilyenkor csupán annyit tehetsz, hogy dupla erőbedobással veszed fel a harcot, és megpróbálod a lehető legtöbbet kihozni a lehetőségeidből.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…