Sergio Ramos: Hátborzongató érzés egy ilyen mérföldkőhöz érkezni

A királyi gárda játékosai is nyilatkoztak a Leganés legyőzése után.

Sergio Ramos
Jubileumi meccs: „Hátborzongató belegondolni, hogy az 550. mérkőzésemet játszottam ebben a csapatban, és hogy mindezt góllal tudtam megkoronázni. Nem is kívánhatnék ennél többet. Ami a tizenegyest illeti, ha Cristiano Ronaldo nem játszik, és nem Gareth rúgja, akkor én vagyok a kijelölt végrehajtó. Fontos, hogy egy kicsit csökkentsük a bajnokságbeli különbséget. Ezek a győzelmek fantasztikus hatással vannak az öltöző hangulatára. Ezen az úton kell továbbhaladnunk.”

„A csapat nehéz időszakból jött vissza, ismét megtaláltuk önmagunkat. A dolgok kezdenek a helyükre kerülni, tovább küzdünk, és igyekszünk nyomást gyakorolni a bajnoki címért folytatott küzdelemben. A liga színvonala egyre magasabb, és a csapatok egyre nagyobb támadópotenciállal rendelkeznek. Ennek ellenére törekednünk kell a meccseknek a kapott gól nélkül történő lehozatalára.”

Kiko Casilla
Győzelem: „Boldogan térünk haza a három ponttal. Tudjuk, hogy remek munkát végeztünk egy olyan stadionban, ahol sosincs könnyű dolga a vendégeknek, és egy olyan csapat ellen, amely nem kap sok gólt. Jól reagáltunk a kapott gólra. Azt hiszem, végre minden a helyére került. Ezen az úton kell folytatnunk, sokat futva és keményen küzdve.”

Nagyszerű védés: „A kapusok legtöbbször vagy hősök, vagy bűnbakok. Egy kapus számára 2-1-es állásnál védést bemutatni döntő jelentőségű, de inkább a csapat által elvégzett munka az, ami foglalkoztat.”

Casemiro
Értékelés: „Koncentráltan játszottunk ma este, jó érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Hátrányból álltunk fel, ezen az úton kell továbbmennünk. A gólom egy nagyszerűen felépített támadást követően született, de a mai este fénypontja maga a játékunk volt. A Leganés nehéz ellenfél a saját pályáján, jó teljesítményt nyújtanak a bajnokságban.”

„Fontos, hogy három pontot szerezzünk, amikor ezzel feljebb léphetünk a tabellán. Minél hosszabb ideig ki kell tartanunk ebben a sorozatban. A hullámvölgyünk előtt és alatt sem játszottunk olyan rosszul, de most egyértelműen jobbak vagyunk, és a gólok is jönnek.”

Lucas, Asensio és Bale„Zidane világossá tette, hogy minden játékos fontos a számára. Tudjuk, hogy Lucas és Asensio készen állnak, és a Real Madrid számára ez a hozzáállás kulcsfontosságú. Bale szintén egy valódi kulcsember a csapat számára.”

Dani Carvajal
A meccs: „Gólt kaptunk, de a csapat egésze jól teljesített. Az a fontos, hogy folyamatosan fejlődjünk. Azért dolgozunk, hogy csökkentsük a pontokban mérhető távolságot. Az volt a tervünk, hogy behúzzunk néhány győzelmet sorozatban, és lássuk, hogy előre tudunk-e lépni.”

„Az edzőnk sokat rotál, hiszen háromnaponta lépünk pályára, neki pedig mindannyiunkra szüksége van. Megfelelően kell felkészülnünk, ha frissek akarunk maradni. Fontos, hogy a mester mindenkiben bízik. Akárki játszik, hozzá tud tenni a csapat teljesítményéhez, és a kívánt szinten tud futballozni. Lucas Vázquez és Asensio fantasztikusan játszanak, ennek a csapat aratja le a babérjait.”

PSG„Marcelo, Kroos, és Modrić három kiemelkedő fontosságú játékos a számunkra. Jelenleg úgy tűnik, talán felépülhetnek a visszavágóra. Meglátjuk, milyen ütemben gyógyulnak, remélem időben visszatérhetnek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK