Asensio: Fogadtam az egyik barátommal, neki szólt a gólörömöm

Nemcsak Zidane, hanem a játékosai is értékelték a Real Betis elleni bajnoki győzelmet.

Marco Asensio
A meccs:
„Az ellenfelünk pontosan olyan stílusban futballozott, mint arra számítottunk. Jól kezdtük a mérkőzést, aztán visszaestünk. A Betis képes volt megzavarni a védelmünket, de a szünetben megbeszéltük, hogy magasabban kell megkezdenünk a letámadást. A terv működött, a második játékrészt már mi uraltuk. Örülünk a győzelemnek. Úgy érzem, hogy jó formában vagyunk. BBC? Mindannyian hozzá kell tennünk a magunkét, kizárólag csapatként győzedelmeskedhetünk.”

Gólörömök: „Az első egy barátomnak szólt, aki azt mondta, hogy levágja a haját, ha betalálok. A második találatot Ceballosnak ajánlottam, aki nagyon jó barátom.”

Személyes helyzet: „Tudom mekkora nyomással jár, hogy a világ legnagyobb klubjának vagyok a játékosa. Ha nem kapok lehetőséget egy meccsen, az edző okkal hozta meg azt a döntést. Nem vagyok elégedetlen a szezonommmal, de nyilvánvalóan örülök, hogy mostanában több játékperchez jutok.”

Történelem: „Én szereztem a klub 6000. bajnoki találatát. Nem tudok nagyobb dolgot elképzelni, mint történelmet írni a Real Madriddal.”

Mateo Kovačić
„Sikeresen átmentettük a bajnokságra a BL-ben mutatott teljesítményünket. Mindannyian megharcoltunk ezért a győzelemért, a közös erőfeszítések egyértelműen feljavítják a csapat teljesítményét. Az egyetlen negatívum, hogy három gólt kaptunk.”

Lucas Vázquez
Értékelés: „Egy kicsit túlságosan is visszaálltunk az első gól után. Ezt a hibát minél hamarabb orvosolnunk kell. A mai győzelem megdobta az önbizalmunkat a PSG elleni párharcra tekintettel, hiszen sikerült visszakapaszkodni a hátrányból, és megfordítani a találkozót. Tisztában vagyunk a csapat gyengeségeivel, például, hogy túl sokszor hibázunk a védelemben. Azon leszünk, hogy a lehető leghatékonyabban orvosoljuk ezeket a hibákat.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK