Zidane: Már tudom, kik játszanak szerdán

Zinédine Zidane beszélt többek között a remek első félidős játékról, Cristiano mesterhármasáról, szót ejtett Benzema teljesítményéről, és persze a PSG elleni meccsről is említést tett.

Korai gól: „A korai gól sokat segített. Az egész első félidőben nagy intenzitással és akarattal játszottunk, és remek eredménnyel vonulhattunk az öltözőbe. Negyvenöt perc magas szintű focit láthattunk, kiváló játékkal, helyzetekkel és gólokkal. Elégedettek lehetünk az eredménnyel. Jól felkészültünk a szerdai napra. Most pihennünk kell, és holnaptól a Bajnokok Ligájára koncentrálni. Mindannyian várjuk már a szerdát, hiszen akkor lesz az igazi megmérettetés.”

Cristiano Ronaldo

Hibák: „Természetesen voltak hibák a második félidőben, de aztán kijavítottuk őket. Most egy kieséses párharc áll előttünk, és itt nagyon fontos, hogy ne kapjunk gólt. Mint mindig, ezúttal is a pozitívumokra koncentrálok: arra, ahogy a meccset kezdtük, no, meg az öt gólunkra. Tudjuk, hogy a PSG ellen minden más lesz, de meg kell mutatnunk a harciasságunkat.”

Bajnokok Ligája: „Nagyon fontos lesz, hogy összpontosítani tudjunk szerdán. Tudjuk, hogy ez egy hatalmas kihívás, a meccs pedig kiemelkedő fontossággal bír számunkra. A szerdai egy másik meccs lesz, egy másik sorozatban, ez pedig plusz motivációt jelent nekünk, fel leszünk pörögve.”

Marcelo: „Elégedett vagyok a teljesítményével. Mindannyian tudjuk, milyen nagyszerű játékos, és mit tud hozni nekünk a támadó harmadban. Ezt meg is mutatta a második gólunknál. Nincs kétségem afelől, hogy ki fog játszani a PSG ellen, de ezt csak szerdán árulom majd el. De ahogy más korábban többször is mondtam, nem az számít, hogy ki játszik, hanem az, hogy hogyan teljesítünk a pályán.”

Marcelo

Cristiano: „Tudjuk, hogy mindig gólt akar szerezni és helyzeteket kialakítani. A gólok éltetik. Ma hármat lőtt, a PSG pedig nyilvánvalóan oda fog figyelni rá. A csapatra mindig jó hatással van, ha betalál.”

Benzema: „Nem tudom, miért van a lelátón egy szekció, ami mindig kifütyüli. De persze, aki kijön egy meccsre, azt tehet, amihez kedve van. Én annyit mondok csak, hogy Benzemának voltak helyzetei, de ezúttal nem talált be, de most a következő mérkőzés a fontos. Bízom benne, hogy máskor több szerencséje lesz. Ettől függetlenül az embereknek jogukban áll véleményt nyilvánítani.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK