2018. december 10., hétfő

Zidane: Isco? Azt szeretném, ha sosem hagyná el Madridot

  • É. Csongor (Veidt)
  • 2018.02.09. 13:27
A királyi gárda vezetőedzője, Zidane a Real Sociedad elleni bajnoki előtt adott tartotta meg szokásos sajtótájékoztatóját.

A találkozó: „Egy nagyszerű ellenféllel kell megmérkőznünk, a célunk természetesen a győzelem. Nehéz időszak vár a csapatra, hiszen a jövő héttől kezdődően nagyon sűrű lesz a menetrend, gyakran heti két meccset kell majd játszanunk. Az elmúlt két hétben rengeteget dolgoztunk a megfelelő felkészülés érdekében. A játékosaim már nagyon várják az előttünk álló kihívásokat. Nem tudom, hogyan alakul majd a PSG elleni meccsünk, de engem jelenleg kizárólag a Real elleni bajnoki foglalkoztat, illetve az, hogy minden játékosom a maximumot nyújtsa a tréningeken.”

Király-kupa: „A klubvezeőtség fogja eldönteni, hogy a Santiago Bernabéu ad-e otthont az idei kupadöntőnek. Ez engem egyáltalán nem érdekel.”

A szezon: „Az állandóság hiányát tartom felelősnek a gyengébb eredményekért, hiszen nem voltunk képesek komolyabb győzelmi szériát felmutatni, de az embereknek meg kell érteniük, hogy minden csapat életében vannak nehézségek, és senki sem képes örökké a csúcson maradni. A keret továbbra is nagyon magas minőséget képvisel, és mindent megteszünk, hogy megbirkozzunk az előttünk álló akadályokkal.”

Isco: „Néhány hónappal ezelőtt arról fakadtatok engem, hogy miért nem igazoltam új játékosokat. Aztán jött Ceballos, Asensio, most pedig Isco, de én most is ugyanazt mondom, mint korábban: a legvégsőkig bízom a játékosaimban. Nagyon szeretem Iscót, és azt akarom, hogy az egész karrierjét a Real Madridnál töltse. Ez sosem fog megváltozni. Ő egy kiváló labdarúgó, ezt már számtalanszor bebizonyította. Ezzel lezártnak tekintem a témát, a köztem és Isco között lévő ellentétekből egy szó sem igaz.”

Benzema: „Mindannyian egy csónakban evezünk, így őt is pontosan ugyanakkora felelősség terheli, mint a keret bármelyik másik tagját.”

Carvajal eltiltása: „Időpocsékolás lenne bármit is mondani az UEFA döntéséről. Vannak dolgok, amik nem változnak.”


Hozzászólások

Tabella

Kedves Olvasónk!

Észleltük, hogy reklámblokkoló szoftvert használsz.
Amennyiben tetszik, amit csinálunk, kérjük, hogy weboldalunk hosszú távú fennmaradása érdekében támogass minket azzal, hogy kikapcsolod a reklámblokkolót!

Köszönjük! ¡Hala Madrid!

penamadridista.hu