Navas: A mai győzelem segíthet számunkra megtalálni az állandóságot

Négy Real Madrid-játékos adott interjút a Valencia legyőzését követően.

Keylor Navas
Az összecsapás: 
„Remekül futballoztunk. Voltak nehezebb periódusai a meccsnek, de nem adtuk fel, az erőfeszítéseinket pedig siker koronázta. A mai győzelem hozzájárult ahhoz, hogy megtaláljuk az állandóságot a játékunkban. Aki azt hiszi, hogy feladtuk, az nagyon téved. A Real Madrid jelenleg talán nem számít a La Liga legfőbb esélyeseinek, de sosem szállunk ki a harcból.”

Nacho
Értékelés:
„Nem volt könnyű dolgunk, de a halálos támadójátékunk megteremtette a különbséget. Ez a mez megköveteli tőlünk, hogy ne adjuk fel, és a legvégsőkig küzdjünk. A spanyol bajnokság nem könnyű terep, különösen a mi pozíciónkból figyelve, de mindent tőlünk telhetőt megteszünk. Bajnokok Ligája? A maihoz hasonló meccsek extra motivációt jelentenek a Paris Saint-Germain ellen. Már nagyon várjuk ezt a párharcot.”

Személyes érzések: „Remekül érzem magamat a pályán. A rendszeres játéklehetőségnek köszönhetően már nem szoktam izgulni a meccsek előtt.”

Luka Modrić
A mérkőzés:
„Boldogok vagyunk, hiszen fontos három pontot szerezünk most meg, idegenben, egy nagyon kemény ellenféllel szemben. A problémáink? Nem hinném, hogy az erőnléthez vagy a csapatmorálhoz van közük. Sokat hibázunk, főként a védekezés terén. Gyakran túlságosan nagy területeket hagyunk az ellenfél támadóinak, a hibákért pedig mindig megfizetjük az árat. Ha úgy játszunk a soron következő meccseinken, mint ma, akkor nem lesz gond.”

PSG: „A Bajnokok Ligája szempontjából is fontos, hogy ne vegyük félvállról a La Liga-meccseinket. A PSG rendkívül erős, de úgy hiszem, hogy képesek vagyunk meglepetést okozni nekik, elvégre mi vagyunk a címvédők. Felesleges ettől részletesebb jóslatokba bocsátkozni, de az kétségtelen, hogy meg kell próbálnunk a saját elképzeléseink szerint alakítani a párharc kimenetelét.”

Lucas Vázquez
„Keményen megküzdöttünk a győzelemért, elégedetten távozunk a Mestallából. Nehéz összecsapásra számítottunk, hiszen a Valencia kiváló formában van. Ez a siker jót tett az önbizalmunknak, de nem kényelmesedhetünk el.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK