2019. február 17., vasárnap

Zidane: Nem futballoztunk jól, de megvan a győzelem

  • É. Csongor (Veidt)
  • 2018.01.19. 01:07
A csapat trénere, Zinédine Zidane értékelte a Leganés elleni győzelmet.

Értékelés: „Fegyelmezett teljesítményt nyújtottunk, és számunkra kedvező végeredménnyel zártuk az összecsapást. Ne felejtsük el, hogy idegenben játszottunk, mégis képesek voltunk lehozni kapott gól nélkül a meccset. Az első félidőben voltak bizonyos problémáink a labdajáratással és a támadásépítéssel, a második játékrészre azonban feljavultunk. Elégedett vagyok a játékosaim munkamoráljával.”

„Nehezen pörögtünk fel, ezen mindenképpen javítunk kell, de nagyon kiegyensúlyozottan védekeztünk, a szélsőhátvédjeink pedig a támadásokat is hatékonyan tudták segíteni. A játékosaim talán egy kicsit idegesek voltak, de ez nem szokatlan dolog olyan labdarúgók esetében, akik ritkábban léphetnek pályára.”

Végeredmény: „A Villarreal ellen nagyszerűen játszottunk, de nem sikerült bevennünk az ellenfél hálóját. Ma nem futballoztunk jól, de megvan a győzelem, ráadásul egy remekül védekező csapat ellen. Nem dőlhetünk hátra elégedetten, mert a folyamatos fejlődésre kell törekednünk. A csapat most egy nehezebb időszakon megy keresztül, az ilyen esetekben pedig kulcsfontosságú, hogy ne veszítsük el a türelmünket. Ez a siker akár a fordulópont is lehet a szezonunkban.”

Ceballos és Vallejo: „Dani kapott egy kisebb rúgást, a második félidőben már nem tudott úgy mozogni, ahogy szeretett volna. Le kellett cserélnem őt. Ami Vallejót illeti, nem volt boldog a sérülése miatt. Hamarosan megvizsgáljuk őt, hogy pontosan meghatározzuk a probléma mivoltát.”

Asensio: „Jól futballozott, ő szerezte a győztes gólt, de ennél még sokkal jobb teljesítményre is képes, ahogy mindenki más is a csapatból. Összességében elégedett vagyok vele.”


Hozzászólások

Tabella