2018. december 11., kedd

Zidane: Nem hibáztatom a játékosaimat

  • É. Csongor (Veidt)
  • 2018.01.13. 18:49
A Real Madrid szakvezetője, Zinédine Zidane értékelte a Villarreal elleni vereséget.

Kihagyott helyzetek: „Most, a mérkőzés után is szóba került az öltözőben, hogy miért nem vagyunk képesek gólokat szerezni. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a magyarázat erre a jelenségre, de abban biztos vagyok, hogy hamarosan vége szakad a rossz sorozatunknak. Nem tudom, hogy mikor, de a futballban semmi sem tart örökké. Nem hibáztatom a játékosaimat. Hogy mi lehet a megoldás? Az, hogy elkezdünk a tudásunkhoz mérten futballozni, és sokkal több gólt szerzünk. A csapat még sosem volt ilyen nehéz helyzetben, mióta leültem a kispadra, de az a jó ebben a sportágban, hogy még rengeteg meccs van hátra a szezonból. Csütörtökön a kupában lesz fellépésünk, és hamarosan jönnek a BL-mérkőzések is.”

Pozitívumok: „Tetszett, hogy a játékosaim mindent megtettek a győzelemért, szüntelenül futottak, küzdöttek, harcoltak. Nagyon szép akciónk voltak, nem érdemeltünk vereséget, de a futball egy ilyen játék. Úgy tűnik, mintha az égiek is összeesküdtek volna ellenünk, de ez hamarosan megváltozik.”

Támadásszervezési nehézségek: „Nem hiszem, hogy hiányozna belőlünk a kreativitás. Rengeteg gólhelyzetünk volt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a játékosoknak könnyű megélni és feldolgozni a kialakult helyzetet.”

Gödör: „Hogy lehetünk-e még ennél is rosszabbak? Erre csak annyit tudok mondani, hogy vereséget szenvedni mindig szar érzés, de továbbra is keményen fogunk dolgozni. Az embereknek joguk van a saját véleményükhöz, de be fogjuk bizonyítani, hogy tévedés leírni minket.”


Hozzászólások

Tabella

Kedves Olvasónk!

Észleltük, hogy reklámblokkoló szoftvert használsz.
Amennyiben tetszik, amit csinálunk, kérjük, hogy weboldalunk hosszú távú fennmaradása érdekében támogass minket azzal, hogy kikapcsolod a reklámblokkolót!

Köszönjük! ¡Hala Madrid!

penamadridista.hu