2018. december 11., kedd

Marcelo: Nem mindig tudjuk megvalósítani a céljainkat

  • B. Dániel
  • 2018.01.08. 01:35
A Real Madrid Celta Vigo elleni mérkőzését követően Marcelo, Casemiro, és Achraf álltak a sajtó rendelkezésére, és elemezték a pályán történteket.

Marcelo
Értékelés: „Az eredmény nem a hozzáállásunkon múlt. Sokat futva és keményen küzdve kezdtük a mérkőzést, de a labdarúgás már csak ilyen. Minden tőlünk telhetőt megteszünk az előrelépés érdekében, próbálunk jó futballt játszani és gólokat szerezni, de ez nem mindig sikerül. Tovább kell dolgoznunk, hogy elkerüljünk ebből a számunkra kényelmetlen pozícióból. Nehéz, mert minél több meccsen veszítünk pontokat, annál inkább nő a nyomás, de dolgoznunk, futnunk, harcolnunk kell, hogy ismét számoljanak velünk. A fejlődést szem előtt tartva kell lejátszanunk a következő meccset, és mindent ki kell adnunk magunkból a győzelem érdekében.”

„A Real Madrid nincs hozzászokva ahhoz a pozícióhoz, amelyben jelenleg vagyunk. Ha meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját, a kupát, és a bajnokságot is, minden meccsen jól kell teljesítenünk. Motiváltan kell kifutnunk a pályára, nem könnyű a helyzet, de mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében.”

Casemiro
A mérkőzés: „Ez egy igazán nagy tempójú, kemény mérkőzés volt. Mindkét csapat jól futballozott. Elszórtunk két pontot, de most folytatnunk kell a kemény munkát, mert tudjuk, még mindig sok van hátra. A bajnoki cím még messzebbre került, és még nehezebb lesz elérnünk. Nagyon jó első félidőt játszottunk, de a másodikban nem tudtunk csapást mérni rájuk a kontratámadásainkkal. Még így is esélyünk nyílt a győzelemre Lucas helyzeténél, de ez a mai nem az a nap volt.”

Mentalitás: „A Real Madridnál soha nem dobjuk be a törölközőt, ha van csapat, amely vissza tud jönni innen, az a Real Madrid. Továbbra is keményen fogunk dolgozni, mert meg tudjuk csinálni, és hiszünk magunkban. Mindannyiunknak jobban kell teljesítenie. Ez nem a kapusunkról vagy valamelyik csatárunkról szól, egyszerűen csapatként nem teljesítünk megfelelően. Együtt nyerünk, együtt veszítünk. A csapatot nem az új igazolások fogják segíteni, hanem az, ha javul a játékunk.”

Achraf
A találkozó értékelése: „Megszerezhettük volna a három pontot, de így is a végsőkig fogunk harcolni. Még mindig nagyon sok van hátra a La Ligából, felemelt fejjel kell továbbhaladnunk. Az ellenfél nagy nyomást helyezett ránk a szurkolói segítségével, és végül egy védekezési hiba következtében betaláltak az utolsó percekben, így pontot tudtak menteni. Minden egyes nap együtt edzünk, és a csapat éppen olyan, mint az elmúlt idényben volt. Az ellenfelek azonban már jobban ismernek bennünket, ez minden egyes mérkőzésünkön szemmel látható.”


Hozzászólások

Tabella

Kedves Olvasónk!

Észleltük, hogy reklámblokkoló szoftvert használsz.
Amennyiben tetszik, amit csinálunk, kérjük, hogy weboldalunk hosszú távú fennmaradása érdekében támogass minket azzal, hogy kikapcsolod a reklámblokkolót!

Köszönjük! ¡Hala Madrid!

penamadridista.hu