2018. december 11., kedd

Zidane: Beszéltem Florentinóval, de ennél többet nem árulok el

  • É. Csongor (Veidt)
  • 2018.01.03. 13:26
A csapat vezetőedzője, Zinédine Zidane adott interjút a Numancia elleni kupameccs előtt.

Hangulat: „A srácok izgatottan várják a karácsonyi szünet utáni első összecsapást. Számunkra minden versenysorozat fontos, így egyértelmű, hogy a kupát is meg akarjuk nyerni. Nem fogjuk lebecsülni a Numanciát, még annak ellenére sem, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Egy első osztályú együttest, a Málagát búcsúztatták az előző körben, ez mindenképpen óvatosságra int minket.”

Kepa Arrizabalaga: „Mivel Kepa nem a Real Madrid játékosa, nem fogok beszélni róla. Engem csak azok a kapusok érdekelnek, akik az én csapatomat erősítik.”

Zinédine Zidane a Numancia elleni kupameccset megelőző sajtótájékoztatón

Lehetséges téli érkezők: „Beszéltem Florentinóval, de ennél többet nem árulok el. Január 31-ig, azaz a téli transzferidőszak utolsó napjáig bármi megtörténhet. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy biztosan lesz új érkező. Én csak annyit kérek a 2018-as évtől, hogy minden játékosom legyen egészséges. Nem sóvárgok új kapus vagy új támadók iránt, hiszen a jelenlegi kerettel is elégedett vagyok, és ennek megfelelően nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy mindenképpen új emberekre van szükségünk. A dolgok talán nem mindig alakulnak úgy, ahogy várjuk, de nem fogom ezért a játékosaimat hibáztatni. A Real Madrid a bajnokságban, a kupában és a Bajnokok Ligájában is esélyes a végső győzelemre, még semmi sincs elveszve. Én őszintén hiszek ebben.”

Benzema sérülése: „Az El Clásico után jelentkeztek először a fájdalmak Karimnál. Nem tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget, azt hittük, hogy csupán egy enyhébb túlterhelésről van szó, de a vakációról már sérülten tért vissza. Mondanom sem kell, egyetlen játékosom sérülésének sem örülök.”

Bale: „Mindannyian örülünk, hogy Gareth egészséges. Ott lesz a holnapi keretben.”

Vinícius: „Nem tudom, hogy mikor fog Madridba költözni, de ez most nem is foglalkoztat. Természetesen figyelemmel kísérjük a brazíliai teljesítményét.”

Jövő: „Nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig leszek még a Real Madrid vezetőedzője. Csak az előttünk álló hat hónap érdekel, és hogy minél jobban fejezzük be ezt az idényt.”


Hozzászólások

Tabella

Kedves Olvasónk!

Észleltük, hogy reklámblokkoló szoftvert használsz.
Amennyiben tetszik, amit csinálunk, kérjük, hogy weboldalunk hosszú távú fennmaradása érdekében támogass minket azzal, hogy kikapcsolod a reklámblokkolót!

Köszönjük! ¡Hala Madrid!

penamadridista.hu