2018. december 11., kedd

Zidane: Tisztában vagyok azzal, hogy vállalnom kell a felelősséget

  • É. Csongor (Veidt)
  • 2017.12.23. 15:36
A csapat trénere, Zinédine Zidane értékelte a Barcelona elleni bajnoki vereséget.

Érzések: „Szomorú vagyok a vereség miatt. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, sok helyzetünk volt, ez pedig csak még fájóbbá teszi a végeredményt. Nem gondolom, hogy vereséget érdemeltünk, de a futball egy ilyen játék, egyszer fent, egyszer lent. A Barcelona első gólját egy komoly védelmi hiba előzte meg, ezt kár lenne tagadni.”

A második félidő: „Egyszerű a történet: szarok voltunk. Egy ilyen mérkőzésen még a legapróbb hibáknak is hatalmas jelentősége van, mi pedig túl sokszor hibáztunk. Nem fogjuk feladni a bajnokságért folytatott küzdelmet. A szezon még nagyon hosszú, rengeteg mérkőzés van hátra, mi pedig mindhárom versenysorozatban győzni szeretnénk. Sosem fogjuk feladni.”

Carvajal kiállítása: „Kellemetlenül ért, hiszen már megvoltak a mérkőzés megfordításával kapcsolatos elképzeléseim, de ez mindent megváltoztatott. Az emberhátrány miatt nagyon elfáradtak a játékosaim, és fel kellett használnom az egyik cserelehetőségemet is.”

Zinédine Zidane a Barcelona elleni mérkőzésen

Lehetséges téli érkezők: „Nem beszélek erről.”

Isco kimaradása a kezdőcsapatból: „Nem küldhetem pályára az összes játékosomat. Az volt az elképzelés, hogy Messire egy külön embert állítunk, aki mindenhová követi. Mateóra esett a választásunk, és szerintem jól teljesített. Egyáltalán nem bántam meg a döntésemet, de tisztában vagyok azzal, hogy vállalnom kell a felelősséget a végeredményért.”

Karim Benzema: „Rossz napja volt, és a szerencse sem szegődött mellé, de egyetlen játékos sem képes csúcsformában végigjátszani egy teljes szezont. Én abban hiszek, hogy a nehéz időszakokban is össze kell tartanunk, valódi csapatként.”

Tervek: „Ahogy mondtam, most az a legfontosabb, hogy továbbra is összetartsunk. Az ünnepek alatt mindenki a családjával lesz elfoglalva, és remélhetőleg sikerül kihevernünk ezt a vereséget. Egységesebbek leszünk a visszatérés után, mint eddig bármikor.”


Hozzászólások

Tabella

Kedves Olvasónk!

Észleltük, hogy reklámblokkoló szoftvert használsz.
Amennyiben tetszik, amit csinálunk, kérjük, hogy weboldalunk hosszú távú fennmaradása érdekében támogass minket azzal, hogy kikapcsolod a reklámblokkolót!

Köszönjük! ¡Hala Madrid!

penamadridista.hu