2018. december 11., kedd

Marcelo: Kitartunk Zidane mellett

  • É. Csongor (Veidt)
  • 2017.12.23. 16:08
Az edző mellett a játékosok is megosztották gondolataikat a Barcelona elleni vereséget követően.

Marcelo
„A második góljuk után lehetetlen helyzetbe kerültünk, hiszen már csak 10 emberünk volt pályán, de ennek ellenére is megpróbáltuk megszerezni a becsületgólt. Úgy érzem, hogy mindent megtettünk, de a Barcelona túlságosan erős volt. Vannak boldogabb napok, és vannak borúsak is, mint a mai. Zidane? Továbbra is mellette állunk, ehhez kétség sem fér. Az emberek talán már elfelejtették, hogy hány trófeát nyertünk ebben a naptári évben. Egyetlen vereség nem jelenti a Real Madrid történelmének végét.”

Marcelo a Barcelona elleni vereség után

Raphaël Varane
A mérkőzés:
„A Barça hatékonyabban futballozott nálunk. Voltak nagyon jó perceink, de képtelenek voltunk bevenni a kapujukat. A második félidőben nagyon visszaestünk erőnlétileg, amit Dani piros lapja csak tovább tetézett.”

Búcsú a bajnokságtól: „Való igaz, ezzel a vereséggel nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, de természetesen továbbra is küzdeni fogunk. Fel kell ismernünk a hibáinkat, és kijavítanunk azokat, ezen kívül pedig meg kell őriznünk a csapategységet.”

Rapha Varane a Barcelona elleni meccs után

Sergio Ramos
A mérkőzés:
„Az első félidőben nagyszerűen futballoztunk, a másodikban már kevésbé. Rengeteg helyzetünk volt, de aztán elrontottuk a dolgokat. Nagy sikereket értünk el a 2017-es évben, és egy felejthetetlen esztendő áll mögöttünk, de nem lehetünk elégedettek. A kritikák segítenek, hogy két lábbal a földön maradjunk, és tovább folytassuk a munkát.”

A bajnokság: „Amíg van matematikai esélyünk a győzelemre, nem adjuk fel. A Rea Madrid címere azt követeli meg tőlünk, hogy halálunkig küzdjünk.”

Mateo Kovačić: „Elképesztően játszott az első félidőben, hatékonyan semlegesítette Messit. A mai vereség egyáltalán nem az ő hibája.”

Találkozás Suárezzel: „A Barcelona szurkolói biztosan azt mondják majd, hogy engem kellene börtönbe zárni Puigdemont helyett, de őszintén szólva egyáltalán nem érdekel.”

Sergio Ramos a Barcelona elleni meccs után

Mateo Kovačić
Értékelés: 
„Csak a gól hiányzott a játékunkból, legalábbis ami az első félidőt illeti. Talán túl sokat is kiadtunk magunkból. A második félidőben a Barcelona volt a jobb csapat, a dolgok pedig csak még komplikáltabbá váltak a piros lap után. Ezek nagyon nehéz percek számunkra, de tovább kell lépnünk.”

Bajnokság: „Hiszünk abban, hogy mi vagyunk a világ legjobb csapata, de a sikerekhez tovább kell folytatnunk a kemény munkát. A La Ligában igencsak nehéz helyzetbe kerültünk, de a Real Madrid sosem adja fel, sosem hátrál meg.”


Hozzászólások

Tabella

Kedves Olvasónk!

Észleltük, hogy reklámblokkoló szoftvert használsz.
Amennyiben tetszik, amit csinálunk, kérjük, hogy weboldalunk hosszú távú fennmaradása érdekében támogass minket azzal, hogy kikapcsolod a reklámblokkolót!

Köszönjük! ¡Hala Madrid!

penamadridista.hu