Modrić: Ez volt karrierem legjobb éve

Luka Modrić igazi motorja volt a Real Madridnak az Al Jazira és a Gremio ellen is. Lenyűgöző játékával pedig elnyerte a klubvilágbajnokság aranylabdáját.

Köszönet
"Köszönöm szépen, rendkívül sokat jelent ez számomra és a csapatnak is. Ismét nyertünk egy trófeát, idén már az ötödiket. Ez egy tökéletes év volt, hihetetlenül büszke vagyok, hogy sikerült még egy kupát szerezni, és külön öröm, hogy nekem ítélték az Aranylabdát. A legfontosabb azonban, hogy a magasba emelhettük a trófeát.

Luka Modric

Nagyszerű forma
"Nehéz tudatosan csinálni, de amikor benne vagy és minden nap mérkőzéseket játszol… amikor majd visszatekintünk az idei évre, büszkeség és boldogság tölt el mindannnyiunkat. Nagyszerű évem volt. Azt is mondhatnám, hogy karrierem legjobb éve, és ez rendkívül sokat jelent számomra. Ez a jutalma a kemény munkának, a mindennapos elhivatottságnak. Csak még büszkébbé tesz, amikor mások is értékelik ezt. Továbbra is mindent meg akarok tenni ezért a mezért, a címerért és a csapatért. Ha lehetséges, akkor még több trófeát szeretnék nyerni.

Kihívások
"A következő kihívásunk, hogy megnyerjük a következő trófeát. Szombaton nagy esélyünk van csökkenteni a hátrányunkat a bajnokságban. Jó formában vagyunk, hiszünk magunkban és az elvégzett munkában. Egyre jobban játszunk és ezt a Barcelona ellen is meg fogjuk mutatni."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK