Achraf: Sosem fogom elfelejteni ezt a mérkőzést

A csapat három játékosa (Achraf, Nacho és Marcelo) válaszolt az újságírók kérdéseire a Sevilla elleni meccs lefújását követően.

Achraf Hakimi
A mérkőzés: 
„Fantasztikus első félidőt játszottunk. Zidane remekül felkészített minket, nem maradtak nyitott kérdések. A második játékrészben egy kicsit elkényelmesedtünk, de azt hiszem, hogy ötgólos vezetésnél ez megbocsájtható. Örülök, hogy sikerült gól nélküli meccset lehoznunk. Remélhetőleg a klubvilágbajnokságon is hasonlóan teljesítünk majd.”

Gól: „Nagyon keményen dolgoztam, hogy eljussak idáig. Mindig is arról álmodoztam, hogy az első csapat tagja leszek, elvégre már 8 éves korom óta a Real Madrid játékosának mondhatom magamat. Nagyon élvezem ezt a szezont, nap mint nap a világ legjobbjaitól tanulhatok, és elég sok játéklehetőséget kapok. A gólörömöm? Hirtelen megálltam, mert nem tudtam, hogy mit csináljak. Korábban sosem szereztem még gólt.” (nevet)

Achraf a Sevilla elleni meccsen

Nacho
A meccs értékelése
: „A Sevilla egy nagyszerű együttes, akik harcban lesznek a bajnoki címért, efelől semmi kétségem. Az, hogy egy ilyen erős ellenfél ellen sikerült gáláznunk, csak tovább növeli a győzelem értékét. Szükségünk volt egy ilyen meccsre, hogy önbizalmat gyűjtsünk, és hogy kiszolgáljuk a szurkolóinkat. Szinte hiba nélkül futballoztunk, és esélyt sem adtunk az ellenfelünknek a mérkőzés irányítására. Fantasztikus játékosok alkotják a keretünket, és mindenki jól teljesített ma, de Vallejót és Achrafot szeretném külön kiemelni. Nagyon fiatalok, és tapasztalatlannak számítanak ezen a szinten, de ma fenomálisak voltak.”

Cristiano: „Nagyon örülök, hogy már ötszörös aranylabdásnak mondhatja magát. Ha úgy fog játszani, ahogy ma, akkor biztosan nem ez lesz az utolsó egyéni díja.”

Gól: „Mindig büszkeség fog el, ha betalálok a Real Madrid mezében. Ez a klub az életem.”

Nacho a Sevilla elleni meccsen

Marcelo
A találkozó
: „Mindig magabiztosan futballozunk. Néha talán nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk, de a karakteresség sosem hiányzik a játékunkból. Csak idő kérdése volt, hogy mikor lesz egy olyan meccsünk, mint a mostani. Nagyon jól teljesítettünk, minden a mi szánk íze szerint alakult. A Sevilla egyáltalán nem könnyű ellenfél. Sokat futottunk, öt gólt szereztünk – rendkívül elégedettek vagyunk. Ebben a szellemben kell folytatnunk a továbbiakban is, most pedig ideje a FIFA-klubvilágbajnokságra összpontosítani.”

Lehetséges érkezők: „Nem én hozom meg a döntéseket. Ha új játékos érkezik a csapathoz, akkor üdvözölni fogjuk őt, ez minden.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…