Sergio Ramos: Kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk, ha meg akarjuk nyerni a BL-t

A játékosok is megosztották gondolataikat a Borussia Dortmund elleni sikerrel kapcsolatban.

Sergio Ramos
A találkozó:
„Kemény meccs volt, különösen az első fél óra. Az erőfeszítéseinknek meglett a gyümölcse, hiszen győzelemmel zártuk a csoportkört. Számunkra talán már nem volt valódi tétje ennek az összecsapásnak, de az önbizalmunknak mindenképpen jót tett ez a siker. A maszkom? Ma is viselnem kellett volna, de jobban érzem magamat nélküle.”

BL: „Itt a világ legjobb csapatai versengenek egymással, különösen az egyenes kieséses szakaszban. Nincsenek könnyű mérkőzések. Ha a végső győzelemről szeretnénk álmodozni, akkor folyamatosan fejlődnünk kell, hogy megtaláljuk a kiegyensúlyozottságot.”

Sergio Ramos a Dortmund ellen

Lucas Vázquez
A meccs:
„Pont egy ilyen meccsre volt szükségünk, hogy megnöveljük az önbizalmunkat. Kulcsfontosságú, hogy kiegyensúlyozottabban tudjunk teljesíteni a jövőben. Most ideje a Sevilla elleni bajnokira koncentrálni. Cristiano? Tudtuk, hogy egy gól nagyon jót tesz a lelkének, hiszen ez azt jelenti, hogy újabb rekordot állított fel.”

Mayoral: „Ő szerezte az első gólunkat. Nagyon boldog vagyok a sikerei miatt.”

Gól: „Próbáltam lekezelni a labdát. Végül a lábfejem külső részével találtam el. Egy kis szerencsém is volt.”

Lucas Vázquez a Dortmund ellen

Casemiro
„A miénk volt a Bajnokok Ligája halálcsoportja, de sikerült kiharcolnunk a továbbjutást. Ez a legfontosabb. A Borussia Dortmund legyőzése egyáltalán nem könnyű feladat. A posztom? Védőként is bevethető vagyok, habár a Sevilla ellen biztosan nem leszek ott a pályán a sárga lapok miatt. Ott játszok, ahol az edzőnek szüksége van rám.”

Dani Ceballos
„Nagyon határozottan kezdtük a meccset. Voltak gyengébb perceink is, de összességében mi voltunk a jobb csapat, így megérdemelt győzelmet arattunk. A csapat folyamatosan fejlődik, mind a gólszerzés, mind a játék terén. Jól tudjuk: ez itt a Bajnokok Ligája, azaz bárkit is kapunk a következő körben, nehéz dolgunk lesz.”

Dani Ceballos

Marcos Llorente
A mérkőzés:
„Egy nagyszerű ellenfelet győztünk le. Nagyon boldog vagyok, hogy debütálhattam a Bajnokok Ligájában. Ez a világ legrangosabb versenysorozata, már ami a klubszintet illeti. A csapat remekül teljesített, három gólt szereztünk, és rengeteg helyzetet tudtunk kialakítani. A nyolcaddöntő? A maximumot kell majd nyújtanunk, ha tovább akarunk jutni.”

Nacho
Értékelés: 
„Rendkívül motiváltan léptünk pályára, a kapott gólokra pedig nagyszerűen reagáltunk. Nem törtünk össze, sőt épp ellenkezőleg: mindent beleadtunk a győztes találat megszerzéséért. Hamarosan itt a klubvilágbajnokság is, amely egy pont ugyanolyan fontos versenysorozat számunkra, mint bármelyik másik. Minden trófeát meg akarunk nyerni, de először még a Sevilla ellen kell bizonyítanunk.”

Nacho

Cristiano Ronaldo
Bajnokok Ligája: „Imádom ezt a versenysorozatot, és természetesen örülök az újabb rekordomnak. Fontos volt, hogy győzelemmel zárjuk a csoportkört. Remélhetőleg sorozatban harmadszor is képesek leszünk megnyerni a Bajnokok Ligáját.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK