2018. december 13., csütörtök

Sergio Ramos: Vannak nézeteltéréseink Cristianóval, de barátok vagyunk

  • É. Csongor (Veidt)
  • 2017.12.05. 01:19
A Real Madrid csapatkapitánya TVE1 nevű spanyol tévécsatorna egyik műsorának vendége volt.

Krízis: „A Real Madridnál már akkor is válságról beszélnek, ha egy meccs döntetlennel zárul. A csapatnak most arra van szüksége, hogy megőrizzük a nyugalmunkat, és bízzunk a céljainkban. Valószínűleg tényleg nem ez a klub történetének legjobb szezonkezdése, de még élünk, és minden trófeáért harcba fogunk szállni. Hasonló felhajtást csapnak az újságok akkor is, ha Cristiano gól nélkül zár egy mérkőzést.”

Cristiano Ronaldo: „Egyáltalán nem igaz, hogy a keret bizonyos tagjai ellene fordultak volna. Ami minket illet: néha vannak nézeteltéréseink, de nagyon jó barátok vagyunk. Mindketten karakteres személyiséggel rendelkezünk, így nem meglepetés, hogy máshogy gondolkodunk bizonyos dolgokat illetően, de ennél sokkal fontosabb, hogy ugyanazok a célok lebegnek a szemeink előtt.”

Sergio Ramos és Cristiano Ronaldo

Videóbíró a klubvilágbajnokságon: „Támogatom a technikai fejlesztéseket, újításokat, de nem lenne jó, ha a túlságosan hosszú döntési procedúrákkal megszakadna a játék folytonossága. Elvégre ez a futball lényege. A torna? Remélhetőleg képesek leszünk megszerezni a 2017/18-as idény harmadik trófeáját.”

Decemberi El Clásico: „A Barcelona elleni rangadók mindig kiemelten fontosak, még akkor is, ha ez a találkozó is csak három pontról szól.”

Üzenet a szurkolóknak: „Megígérem nekik, hogy a legvégsőkig fogunk küzdeni. Ahogy mindig.”


Hozzászólások

Tabella