Mateo Kovačić: Icardi remek játékos, de Benzema a világ legjobb kilencese

A játékosokat ezúttal a horvát Kovačić képviselte a Dortmund elleni BL-meccset megelőző sajtótájékoztatón.

Újra pályán: „Nagyon boldog vagyok, hogy felépültem a sérülésemből, és ismét ott lehetek a pályán. Apró lépésenként haladok, hogy újra felvegyem a meccsek ritmusát.”

A Dortmund elleni meccs: „Készen állunk az összecsapásra. A továbbjutást már biztosítottuk, de szeretnénk győzelemmel zárni a csoportkört.”

Csatárgondok: „Minden csapat életében vannak nehezebb időszakok. Nem tehetünk mást, mint arra törekszünk, hogy minél hamarabb túllendüljünk rajta. Valóban vannak gondjaink a gólszerzéssel, de ettől függetlenül Bilbaóban például nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Cristiano? Ő a világ legjobbja. Az emberek arról beszélnek, hogy válságban van, de még így is rengeteg gólt jegyzett az idei szezonban. Én úgy látom, hogy egyáltalán nem aggasztja őt a jelenlegi helyzet.”

Mateo Kovačić

A keret: „Még mindig a miénk a legerősebb keret Európában. Egyaránt voltak jó és rossz meccseink, de leghamarabb csak május végén lehet értékelni a szezonunkat. Most az a legfontosabb, hogy jól zárjuk a 2017-es naptári évet.”

Icardi: „Több mint két évig játszottam együtt Mauróval. Remek játékos és eddig kivételes idényt produkál, de Karim Benzema személyében már nálunk van a világ legjobb kilencese. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem örülnék Icardi érkezésének.”

Aranylabda: „Számomra egyértelmű, hogy Cristiano érdemli meg ezt a díjat. Rengeteg góllal segítette a csapatot az elmúlt tizenkét hónapban, és ami a legfontosabb, hogy csapatszinten is megnyerte a legfontosabb trófeákat.”

Átigazolások: „Nem az én feladatom, hogy erről beszéljek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK