Isco: Fejlődnünk kell a gólszerzés terén

Több madridi játékos is nyilatkozott az Espanyol legyőzését követően.

Isco
Értékelés:
„Nagyon fontos volt, hogy végre megszerezzük az első hazai győzelmünket a La Ligában. Voltak bizonyos nehézségeink a legutóbbi összecsapásokon itt, de ennek mától vége. Örülök a góljaimnak és a három pontnak, és annak is, hogy ilyen jó formában van a csapat.”

Gólok: „Még mindig akadnak nehézségeink a gólszerzéssel, de az a fontos, hogy megvannak a helyzeteink. Az első lehetőségemet még elpuskáztam, de utána javítottam. Ezen a területen mindenképpen fejlődnie kell a csapatnak.”

Cristiano: „A bajnokságban még nem talált be, de a Bajnokok Ligájában szállítja a gólokat. Ez sokat elárul arról, hogy milyen minőséget képvisel.”

Achraf
Debütálás:
„Nagyon boldog vagyok, hogy bemutatkozhattam a világ legnagyobb klubjának felnőtt csapatában. Sosem fogom elfelejteni ezt a napot. Ilyen nagyszerű csapattársakkal könnyű dolga van az embernek. Mindig jó tanácsokat adnak, és biztatnak. Carvajalnál sajnos egy egészségügyi problémát diagnosztizáltak tegnap. Zidane felhívott, és azt mondta, hogy játszani fogok. Az volt a tanácsa, hogy viselkedjek úgy, mint az edzéseken. Keményen dolgoztam ezekért a pillanatokért. A mérkőzés? Ma mindenképpen győznünk kellett.”

Keylor Navas
Győzelem:
„Jó teljesítményt nyújtottunk, és remélhetőleg még rengeteg győzelmet harcolunk majd ki ebben a stadionban. Néha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt szeretnénk, de nem fogjuk feladni.”

Carvajal: „Nem tudom pontosan, hogy milyen problémája van, de nagyon jó kezekben van. Mindannyian támogatjuk őt. Az orvosok mindent meg fognak tenni, ami szükség a felépülésének szempontjából.”

Isco: „Nagyon fontos játékos a csapat számára, ezt ma ismét láthatta mindenki. Külön öröm, ha gólokkal segít minket a győzelem megszerzésében.”

Cristiano: „Remekül futballozott, a védekezésből is kivette a részét, ahogy a támadásépítésből is. Ezek az apróságok legalább olyan fontosak, mint a gólszerzés.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK