Keylor Navas: A Real Madrid olyan, mint egy család

A csapat hálóőre adott interjút a Barcelona elleni első szuperkupa-összecsapást megelőzően.

A csapat állapota: „Nyugodtak vagyunk, és természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy kemény párharc áll előttünk. A célunk egyértelműen a győzelem, mindkét mérkőzésen. A Real Madrid játékosaként nem is rendelkezhetsz más mentalitással. Itt kizárólag a győzelem elfogadható, ez áll a nevelés középpontjában.”

Neymar távozása: „Neymar egy fantasztikus játékos, de a megfelelő felkészülés érdekében nem gondolhatjuk azt, hogy a Barcelona gyengült ezzel a transzferrel.”

Beilleszkedés: „Ebbe a csapatba egyáltalán nem nehéz beilleszkedni, hiszen mindenki azt érezteti veled, hogy ez a második családod. Sergio különösen sokat foglalkozik az újoncokkal. Nagyon boldog vagyok, hogy én is részese lehetek ennek a társaságnak. Az öltözői egységesség kulcsfontosságú a sikerek szempontjából. ”

Győzelmi sorozat: „Fantasztikus lenne egy újabb győzelem kiharcolása, de ehhez gólokat kell lőnünk.”

Az új Barça: „Az ellenfelünk talán edzőt cserélt, de ettől még nem fog megváltozni a játékstílusuk. Egy ilyen kaliberű összecsapást mindig az apró részletek döntenek el. Mindenki tisztában van azzal, hogy milyen játékfelfogással rendelkezik a Barcelona. Sokat mozognak és szeretik birtokolni a labdát. Nincsenek titkaik.”

A csapat vezetőedzője is nyilatkozott!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK