Casemiro: Hatalmas megtiszteltetés volt a kapitányi karszalag

A Manchester United elleni barátságos találkozót követően Casemiro és Theo nyilatkozott a játékosok közül.

Casemiro
A találkozó:
„A csapat mindig a győzelemre törekszik, hiszen ez a Real Madrid. Nekünk ez az első meccsünk volt, a Manchester Unitednek viszont már a sokadik. Az ő játékosaik sokkal könnyebben felvették a mérkőzés ritmusát, de ez hamarosan már számunkra is sokkal könnyebben fog menni. Egy olyan csapat ellen, mint a Manchester, egyébként sem könnyű olyan nagyszerű és kiegyenlített mérkőzést produkálni, mint a mai. Úgy gondolom, hogy a játékosaink megérdemlik a gratulációt.”

„Mindkét félidőben jó teljesítményt nyújtottunk, így nem kell félnünk a hamarosan esedékes szuperkupától. A keret kiváló állapotban van, és nagyon magas minőséget képvisel, tele olyan játékosokkal, akik mindannyian meg akarják ragadni a lehetőségeiket.”

Csapatkapitányi karszalag: „Nagyon boldog vagyok. Hatalmas megtiszteltetés Real Madrid kapitányi karszalagját viselni.”

Theo: „Remekül játszott. Megmutatta, hogy megvan benne az, ami a Madridhoz kell. A fiataljaink szintén jó teljesítményt nyújtottak.”

Theo Hernández
„Nagyon örülök, hogy végre bemutatkozhattam a Real Madrid színeiben, és hogy én harcoltam ki az egyenlítéshez szükséges büntetőt. Jól éreztem magam a pályán, de még sok mérkőzésre van szükség, hogy igazán felvegyem a ritmust. Szeretnék minden nap valami újat tanulni. A csapat a mögöttünk álló héten és a mai találkozón is nagyszerű teljesítményt nyújtott.”

Érkezés: „Minden játékos külön üdvözölt engem, ahogy a stáb tagjai is. Boldog vagyok, hogy itt lehetek. A világ legnagyobb klubjánál vagyok.”

Zidane szavai: „A becserélésem előtt azt mondta nekem, hogy törekedjek a saját stílusom megvalósítására. A lefújást követően mindenkit megdicsért.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK