2018. december 11., kedd

Morata búcsúlevele

  • Ny. Viktor (viiiik)
  • 2017.07.21. 20:27
A spanyol támadó búcsúlevele a madridista közösség számára

"Ez a nap különleges, más mint a többi... Sok minden van, amiről most beszélnék, számtalan érzés kavarog bennem, sok emlék, amelyek felidéződnek most a fejemben. A mai napon lezárult a második korszakom a Real Madridnál, és mától új kihívás elé nézek a pályafutásomban. Biztos vagyok benne, hogy vannak, akik nem fogják megérteni a döntésemet, mások pedig biztosan nem is támogatnak benne. De végül így döntöttem. Ez egy átgondolt és megfontolt döntés.

Elhagyom az otthonom, számomra ezt jelenti a Real Madrid. Azzal a megnyugtató tudattal távozom, hogy a maximumot nyújtottam minden edzésen, és minden egyes percben, amikor szerencsém volt viselni ezt a mezt. Nyugalommal, ami fontosnak bizonyult ebben a hihetetlen idényben, ahol négy címet is begyűjtöttünk, ez egy olyan idény, amelyet egész biztosan nem felejtek majd el én sem, és nem felejtitek el ti sem.

170721_Morata

Csakis köszönettel tartozom a Real Madrid felé. Az a játékos vagyok, aki mindig hálás lesz ennek a klubnak. Szeretném kiemelni ezeket a sorokat a búcsúlevelemben, mert nem volt más lehetőségem arra, hogy köszönetet mondjak. Köszönöm az elnöknek, hogy megértette az álláspontomat, hogy tudomásul vette a döntésemet, és tiszteletben tartotta azt. Köszönetet szeretnék mondani a szakmai stábnak is, akik mindenben segítettek, és hozzájárultak ahhoz, hogy elmondhassam, jobb játékos vagyok, mint egy évvel ezelőtt, és ezért köszönettel tartozom nekik. Szintén szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak, akikkel egy fantasztikus szezont teljesíthettem. Köszönöm mindenkinek, különösen azoknak az alkalmazottaknak a klubnál, akik mindennap arra törekedtek, hogy megkönnyítsék a játékosok életét, a mi életünket. És természetesen köszönöm a szurkolóknak, akik a visszatérésem óta éreztették, hogy szeretnek, hogy értékelnek, akik mindvégig mellettem álltak a bemutatásomtól kezdve egészen a Cibelesen eltöltött utolsó éjszakáig... Végezetül, ami a legfontosabb, köszönöm a feleségemnek, a családomnak, az ügynökömnek, és a barátaimnak, akik mindvégig velem voltak, és sosem hagytak cserben."


Hozzászólások

Tabella

Kedves Olvasónk!

Észleltük, hogy reklámblokkoló szoftvert használsz.
Amennyiben tetszik, amit csinálunk, kérjük, hogy weboldalunk hosszú távú fennmaradása érdekében támogass minket azzal, hogy kikapcsolod a reklámblokkolót!

Köszönjük! ¡Hala Madrid!

penamadridista.hu