Morata búcsúlevele

Tegnap, a késõ esti órákban hivatalossá vált, hogy Álvaro Morata a következõ szezont a Juventus csapatában kezdi meg. A Real Madrid saját nevelésû játékosa egy nyílt levélben búcsúzott a klubtól, edzõitõl és csapattársaitól.

Mindenkinek, aki a Real Madridhoz tartozik:

Szeretnék megköszönni mindent, amit adtatok nekem, mióta megérkeztem a Real Madridhoz. Kisfiúként csatlakoztam a klubhoz, ti figyeltetek rám és felneveltetek, mint egy család. A rajongók szeretetével távozok, akik mindig támogattak engem, a szép, és nem túl jó idõkben egyaránt.

A csapattársak és az edzõk barátságával és professzionalizmusával megyek el, mindannyiukéval. Õk mind lényeges részét képezik a karrieremnek, segítettek nekem napról napra, hogy az lehessek, aki most vagyok. A szívem mélyén minden embert szeretek, aki ennek a klubnak a kötelékébe tartozik, különösen a Ciudad Real Madridéba, ahol úgy fogadtak hat évvel ezelõtt, mint a saját fiukat, és ugyanolyan buzgalommal tanítottak és edzettek engem, mint a saját szüleim.

Szeretnék köszönetet mondani az elnöknek, Florentino Péreznek, és az igazgatóságnak, akik mindig támogattak engem, és akik lehetõvé tették számomra ezt az új kalandot az európai labdarúgás egy másik nagy klubjában.

Az elsõ naptól kezdve szenvedéllyel viseltem ezt a mezt, gyõzelem és vereség esetén egyaránt. A klub értékeivel távozom: a bajtársiassággal, összetartással, a kemény munkával, az odaadással… Mindig a végsõkig fogok harcolni, ahogy azt a nagy legendák tanították a Real Madridnál, különösen Alfredo Di Stéfano. Az õ utolsó meccse volt az, ahol ezt a mezt viseltem. Ezt soha nem fogom elfelejteni.

Nem tudom, hogy mit hagyok itt nektek és a Real Madridnak. Csak azt szeretném, ha tudnátok, hogy mindig, mindent beleadtam, mert ez az, amit ez a klub elvár, amiért ilyen nagy egyesület.

Végtelen nagy ölelés mindenkinek!

¡Hala Madrid!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK