Hatalmas utazás vár a csapatra az El Clásico előtt

A mai napon lezajlott a La Liga sorsolása, rögtön több érdekes és izgalmas párosítással az első körben, és hivatalos a Real Madrid teljes menetrendje is.

Deportivo – Real Madrid, Barcelona – Betis, és Girona – Atlético mérkőzésekkel kezdődik meg az új idény augusztusban, de számos izgalmas párharcra kerül még sor a nyitófordulóban. Csapatunk teljes sorsolása is elérhető, íme az őszi időpontok (egyelőre csak a aktuális hétvége dátumaival).

1718_Sorsolas1Ahogy az látható a sorsolásból, az idény első fele könnyebbnek ígérkezhet, nem lebecsülve az ellenfeleket, de a november-decemberi szakaszban vár majd ránk az Atlético Madrid, a Barcelona, a Bilbao, a Villarreal, a Sevilla, a Celta Vigo, vagy épp a tavalyi mumus Las Palmas csapata. Megterhelő időszaknak ígérkezik a BL-csoportkör befejező-, a Király-kupa nyitószakaszával, és a klubvilágbajnoksággal súlyosbítva. Nagy szükség van ezekben a pillanatokban is Pintus mester mágiájára. A klubvilágbajnoki szereplést december 13-án kezdi meg a csapat az Egyesült Arab Emirátusokban, a döntő pedig december 16-ra esik, így a Leganés elleni meccs vélhetően halasztásra kerül a tavaszi körre, míg várhatóan a Sevilla ellen a fordulóban minél hamarabb, a Barcelona ellen pedig a lehető legkésőbb fogunk pályára lépni. A Clásico tehát korántsem számunkra ideális körülmények között kerül majd lejátszásra. A második szakasz így fest majd:

1718_Sorsolas2

A 2017-es év utolsó két hónapja, és 2018 áprilisa és májusa rendkívül nehéz feladatnak bizonyul majd, szurkoljunk, hogy a srácok győzzék erővel a sorozatterhelést!

Forrás: realtotal.de
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK