Álvaro Morata: Nagyon boldog vagyok, ez volt a célom

Az AS riportere a repülőre való felszállás előtt csípte el a Real Madridból távozó Moratát, aki megosztotta gondolatait távozása kapcsán a madridi média képviselőjével.

2017 nyara: „Meglehetősen furcsa nyár ez számomra, rengeteg minden történt. Ha Isten is úgy akarja, holnap egy olyan egyesület játékosa lehetek, amely évek óta akar engem, egy olyan edző kezei alatt dolgozhatok, akivel folyamatosan kapcsolatban álltam. Nagyon boldog vagyok. Keményen edzettem, nem számított, hogy mi lesz a végkimenetel, de egyértelmű, hogy ez volt a célom. Fáj elhagyni a Real Madridot, de remélem, hogy minden jól alakul majd a Chelsea-nél.”

Üzenet a madridisták számára: „Megtiszteltetés volt a Real Madridban játszani. Mindig a szurkolók egyike leszek, kivéve akkor, amikor a Chelsea-vel találkozik a csapat.”

Búcsú Zidane-tól: „Megköszöntem neki mindent és sok szerencsét kívántam a következő idényhez.”

Visszatérés: „Harmadjára… nem egyszerű. Jelenleg nem gondolkodom ezen, de nem hiszem, hogy vissza fogok térni.”

Második madridi időszaka: „Négy trófeát nyertem itt összesen, amelyek közül kettő a Bajnokok Ligája-elsőségért járt. Boldogan távozom, hiszen utoljára a Cibelesen ölthettem magamra a csapat mezét.”

Búcsú a társaktól: „Ők a barátaim, továbbra is beszélni fogunk egymással. A csapat és a város talán változik, de tudom, hogy ők mindig velem lesznek.”

Tiszta fejjel: „Addig nem tudok felhőtlenül örülni, míg át nem esek az orvosi vizsgálatokon és be nem mutatnak. Nagyon sok minden történt a nyár folyamán, így megvárnám, míg minden végleg elrendeződik.”

Felesleges út Los Angelesbe: „Ez van, de végül minden jól alakult. Most a legfontosabb, hogy megérkezzek Londonba és elkezdhessem az edzéseket az új csapattársakkal.”

Antonio Conte: „Ő az az edző, aki a leginkább hitt bennem. Ez nagyszerű érzés számomra.”

Egy esetleges ChelseaReal Madrid mérkőzés: „Remélem, hogy ez megtörténik, hiszen ez azt jelentené, hogy mindkét csapat halad előre a Bajnokok Ligájában. Most azonban nem akarok erre gondolni, csak arra, hogy megérkezzek végre Londonba.”

Beszélgetés a Chelsea spanyol kötődésű játékosaival: „Beszéltem Azpilicuetával, valamint Fernando Torresszel is, aki azt mondta, hogy mindenben a segítségemre lesz.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK