Theo Hernández: Marcelo a világ legjobb balhátvédje, példaként áll előttem

Theo Hernándezt tegnap este bemutatták a Bernabéu közönségének, és először ölthette magára a habfehér mezt is. Szerződésének aláírását követően a média képviselőinek kérdéseire is válaszolt.

Érzések: „Nagyon izgatott, de egyben boldog is vagyok, hogy a világ legjobb klubjánál lehetek. Szeretném megköszönni a szurkolók meleg fogadtatását. Azért jöttem ide, hogy a világ legjobb játékosaitól tanulhassak. Több klub is érdeklődött irántam, de tudom, hogy ez volt a legjobb döntés, hiszen itt rengeteget fejlődhetek játékosként. Itt a legjobbak játszanak, így képes lehetek kihozni magamból a maximumot. A legfontosabb, hogy mindent bele kell adnom az edzéseken, türelmesnek kell lennem, követnem kell a Marcelo által felépített modellt. Ő a példa előttem, hiszem, hogy egy nap a világ legjobb balhátvédje lehetek.”

Döntés: „Nem éreztem nyomást senki részéről sem, és nem volt nehéz igent mondani, hiszen a Real Madrid hívott. Azért vagyok itt, mert itt akarok lenni. Ez a világ legjobb klubja.”

Atlético: „Az Atlético játékosa voltam, ott nagyszerűen bántak velem, de most itt vagyok, a világ legjobb klubjában. Nem gondolok arra, hogy miként fognak fogadni az Atlético szurkolói, csak a jelenre szeretnék koncentrálni, arra, hogy itt vagyok. Ki akarom élvezni a pillanatot, hiszen megtiszteltetés, hogy itt lehetek.”

Marcelo: „Ő a világ legjobb balhátvédje. Épp ezért fogok keményen dolgozni, követni fogom őt, és megpróbálok lehetőséghez jutni. Azért vagyok itt, hogy segítsek neki.”

Példakép: „Minden egyes játékos példaképként áll majd előttem, hiszen mindannyian rendkívül tapasztaltak. Követni fogom az általuk felállított példát, és megpróbálok mellettünk minden egyes nap fejlődni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK