2018. december 15., szombat

Négy akadémista kezdi az előszezont Zidane csapatával

  • Zs. Csaba
  • 2017.06.27. 09:13
Ahogy arról beszámoltunk, Guti csapata triplázni tudott, és volt néhány olyan játékos, aki az idény során kiemelkedő teljesítményt tudott nyújtani. Ők most lehetőséget kapnak arra, hogy a következő szezonra Zidane csapatával együtt készüljenek. A játékosokat már értesítették is, hogy utazni fognak a felnőtt keret amerikai turnéjára. Hogy kik ők? Íme a játékosok listája, néhány információval kiegészítve.

Óscar Rodríguez Arnaiz (Óscar)
A 18 esztendős támadó középpályás a képzeletbeli korona egy valóságos ékköve, aki kimagasló teljesítményével több Premier League-ben szereplő együttes figyelmét is felkeltette. Óscar, aki egyébként szerdán ünnepli 19. születésnapját, az utánpótlásban töltött nyolc éve során szinte kivétel nélkül csapata sztárja tudott lenni.

Francisco Feuillasier Abalo (Franchu)
A 19 esztendős középpályás Mar de Plata városában, Argentínában született. Személyében egy nyugodt, érett középpályást ismerhettünk meg, akinek nagyon jó érzéke van a gólszerzéshez is. 2009-ben tette át székhelyét a spanyol fővárosba, azt követően, hogy teljességgel csillogott a Club Cadetes de San Martin csapatában. Két év elteltével aztán távozott a Rayo csapatához, ahonnan a tavalyi év során tért vissza. Okos döntésnek bizonyult.

José Manuel Hernando Riol (Manu)
A 18 éves palenciai középhátvéd nem egy szokványos tini, nem riad meg semmitől, félelmetes ellenség a vele találkozó támadók számára. Sokan Nachóhoz hasonlítják, és bár 181 cm-es magasságával nem tartozik a legmagasabb védők közé, sebességével és kiváló helyezkedésével ellensúlyozni tudja ezen hiányosságát. Két évet töltött a Juvenil A csapatában, jövőre már a Castillát fogja erősíteni.

Daniel Gómez Alcón (Dani Gómez)
A 19. életévét júliusban betöltő Gómez egy vérbeli támadó, aki a tizenhatoson belül érzi magát a legjobban. Egy igen robbanékony, gyors támadóról van szó, akit gyilkos ösztönökkel áldott meg a sors. Hetedik idényét készül megkezdeni habfehérben, és talán ő lehet a következő saját nevelésű támadó az első csapat padján Morata, Mariano és Mayoral után.


Hozzászólások

Tabella