Hivatalos közlemény: José Mourinho

A klub hivatalos közleményben tagadja a madridi AS által közzétett információkat José Mourinho szerződtetését illetően.

A klub szeretné hangsúlyozni, hogy az AS mai számában megjelent állítás, mely José Mourinho mint a csapat vezetőedzőjének leigazolására vonatkozott, teljesen valótlan.

A Real Madrid C. F. és José Mourinho semmilyen szerződést nem írt alá 2010. március 31-én, mint ahogy azt a fent említett újság állítja. A vezetőedzői kontraktus mindkét fél által két hónappal a feltételezett dátum után, 2010. május 31-én lett rafifikálva.

Így, minden, az említett valótlan információn alapuló további állítás vagy értékítélet teljes mértékben nélkülöz minden jellegű jogalapot, és nem más céllal születik meg, mint a Real Madrid C. F. imázsának és a klubelnök személyének hitelességének megrongálása, ahogy az egyébként egyre gyakrabban történik meg az említett sajtótermék részéről.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…