Megszületett a döntés De Gea átigazolása kapcsán

A spanyol Marca tudni véli, hogy Florentino Pérez és Zinédine Zidane találkoztak, hogy megvitassák a klub nyári átigazolási politikáját. A találkozó során a Real Madrid trénere világossá tette, hogy kikre számít jövőre a kapusposzton.

A madridi sportnapilap ma írott és elektronikus formában is közölte, hogy megszületett a döntés David de Gea átigazolása kapcsán: a spanyol hálóőr idén nyáron biztosan nem csatlakozik a Real Madrid keretéhez.

A királyi gárda vezetősége és edzői stábja is bízik a csapat Costa Rica-i kapusában, így elzárkóznak attól, hogy kifizessék a spanyol válogatott hálóőréért a Manchester United által kért 75 millió eurót.

Keylor Navas emberfeletti két hónapot produkált az idény hajrájában, éppen ezért Zinédine Zidane biztosította őt támogatásáról, valamint közölte vele, hogy számít rá a következő idényben is. A keret játékosai szintén arra kérték a kapust, hogy maradjon Madridban.

Ami a helyettesét illeti, Kiko Casilla nagy valószínűséggel marad a Real Madrid második számú hálóőre, Rubén Yáñez viszont a fejlődés reményében közel áll a távozáshoz, így az új idényt a klub francia trénerének második fia, Luca Zidane kezdheti meg a csapat harmadik számú kapusaként.

Az elmúlt napokban arról is lehetett olvasni, hogy Gianluigi Donnarumma ügynöke, Mino Raiola is felkereste a Real Madridot, és felajánlotta ügyfelét a klubnak –  a fiatal kapus nem fogadta el a Milan szerződéshosszabbítási ajánlatát, így egy év múlva lejár a jelenlegi kontraktusa -, ám a szakmai stáb egyelőre nem szeretne ajánlatot tenni a tehetséges olasz hálóőrért, megvárják, hogy hogyan alakul a Buffon-utódnak vélt tini jövője és pályafutása.

Nagyon úgy fest tehát, hogy a jól összeszokott páros zsinórban harmadik idényét kezdi meg a Real Madrid színeiben, ami jól támasztja alá Zinédine Zidane politikájának egyik alappillérét, a folytonosságra épülő csapatot.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK