Zidane: Most kezdünk belejönni

A Granada ellen fölényes győzelmet aratott a csapat. A másodosztályra készülő ellenféllel szemben megvívott mérkőzést követően Zidane nyilatkozott a sajtó munkatársainak.

„Folyamatosan gyűjtjük a pontokat, ennek pedig mindenki nagyon örül. Edzőként elégedetté tesz, ha a csapatom jól kezdi a mérkőzést. Ez azt mutatja, hogy minden játékos nagyon koncentrált és a jó játékra törekszik. Jól használtuk ki a helyzeteinket, minden adódó alkalommal betaláltunk a kapuba. Elégedett vagyok a mérkőzéssel, különösen azért, mert a kevesebb lehetőséget kapó játékosaim is nagyszerűen teljesítenek. Más csapatoknál talán gondot okoz a pihentetés, de itt nem.”

„A korai gól megkönnyítette a dolgunkat. Tudtam, hogy a Granada csapata komoly gondot tud okozni nekünk, hacsak nem szerzünk gólt az elején.”

https://penamadridista.hu/media/hirek/zidane-mi-most-kezdunk-belejonni/_3AM2179.jpg

Harc a ligáért, harc a BL címért: „Számunkra egy döntő volt a mai meccs. Három kulcsfontosságú meccs van még hátra a La Ligában, és egy a Bajnokok Ligájá döntőjéig. Tudjuk, hogy mit kell tennünk a céljaink eléréshez. Jól tudtuk, hogy fog kinézni a szezon utolsó néhány hónapja.”

„A saját munkánkra koncentrálunk.. Elégedettek vagyunk az eredménnyel. Holnaptól már csak a szerdai mérkőzésre fogunk gondolunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy az Atlético ellen nagyobb ellenállásra számíthatunk, mint ma. Boldog vagyok a játékosaim teljesítménye miatt. Holnap pihenni fogunk, aztán a Bajnokok Ligájára koncentrálunk.”

A játékosok nyilatkozatait ide kattintva olvashatod el.

James és Morata: „Beszélhetünk róluk, illetve mindegyik játékosról, aki kevesebbet játszik. Ha a pályán vannak, akkor feltűnően jól játszanak. Ez a kemény munka gyümölcse, melyet minden játékosunk elvégez. Mindannyian aktív résztvevői a tréningeknek, ennek köszönhető a nagyszerű erőnlét. Kilenc hónap után ez különösen nehéz, mivel sokat játszunk és ezért érthető módon fizikálisan elfáradunk a hajrára, de nálunk ez fordítva van, most jön a szezon vége és nagyon jó állapotban vagyunk.”

„Számomra úgy tűnik, hogy James nagyon belelendült. Minden tudását belaadja a csapat sikeréért és mindig jól játszik, ha pályára lép. Mindig is elkötelezettnek tűnt, akár a többiek.”

A címnyerések esélye: „Csak a szerdai meccsre koncentrálok. Aztán meglátjuk, mi történik. Tökéletes mérkőzésre van szükség, hogy továbbjussunk. Ennél tovább most nem tekintek előre.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK