Isco: Egy ilyen csapatban minden olyan könnyen jön

A Deportivo ellen kiharcolt győzelem után Isco, Nacho, James Rodríguez, Lucas Vázquez és Varane állt mikrofon elé.

Isco
„Az egész csapat nagyszerűen teljesített, a játék minden elemében. Ha néhány játékos pihenőt kap, akkor derül csak ki igazán, hogy milyen fantasztikus játékosok alkotják a keretet. Ez mindenkire igaz. Nem az a fontos, hogy ki játszik, hanem hogy aki lehetőséget kap, az nem ismer megalkuvást vagy fáradtságot. Mindent beleadunk a címerért. A Real Madrid kerete a világ legjobbjai közé tartozik.”

Érzések: „Nagyon boldog vagyok. Egy ilyen csapatban minden olyan könnyen jön. Minden klubnál megvan az általában felküldött kezdőcsapat, de ha valaki mások kapnak lehetőséget, akkor fontos, hogy jól futballozzanak. Keményen dolgozunk és próbálunk minden lehetőséget megragadni, amit az edző ad számunkra.”

Nacho
Értékelés: „A hétvégi vereség után kiemelten fontos volt, hogy ma győzelemmel hagyjuk el a pályát. A csapat visszazökkent a ritmusba, kilencven nagyon mutatós percen vagyunk túl. A Barcelona győzött az Osasuna ellen, így mi sem tétlenkedhetünk. Minden játékos próbálja a lehető legnagyobb erőfeszítéseket tenni a közös céljaink elérésének érdekében. Erre koncentrálunk.”

„Zidane nagyszerű munkát végez. A csapat remek szezont fut, a játékosok nagyon motiváltak és kiéhezettek. A mi kezünkben van a bajnokság sorsa és ott vagyunk a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Címekkel szeretnénk gazdagítani a klub történelmét.”

Zinédine Zidane is nyilatkozott a győzelmet követően!

James Rodríguez
„Örülök és elégedett vagyok. Nagyon jól játszottunk, magas intenzitást és győzeleméhséget mutatva. Rendkívül pozitív volt, amit ma este prezentáltunk. A bajnokságban és a BL-ben is fontos mérkőzések várnak ránk. A Real Madrid mindig jól játszik, ez független attól, hogy éppen ki tartózkodik a pályán. Ami minket, a második vonalat illet, az ilyen esélyek alkalmával meg kell mutatnunk, hogy miért is vagyunk ennél a csapatnál.”

Lucas Vázquez
Célok: „Jó futballt mutattunk ma be. Még öt döntő fontosságú találkozó vár ránk a La Ligában. Ha mindet megnyerjük, akkor biztosan elérjük a célunkat. Minden nap nagyon keményen dolgozunk, hogy ez valósággá válhasson.”

Raphaël Varane
„Örülök, hogy visszatérhettem, és hogy ilyen sok játéklehetőséget kaptam. Nagyon lelkes voltam az elmúlt napokban és a testem is készen állt, úgyhogy elmondtam Zidane-nak, hogy számíthat rám. Nem akartam csalódást okozni neki, a csapattársaimnak vagy a szurkolóinknak. A csapat? Briliáns képességű játékosok osztják itt meg nap mint nap az öltözőt egymással, és szerencsére emellett még azt is elmondhatom, hogy nagyon egységesek vagyunk. Mindenki ki akarja venni a részét a sikerekből. Jól tudjuk, hogy a munka és a koncentráció dicsőséget fog szülni.”

Isco tehetsége: „Isco elképesztően magas minőséget képvisel. Lenyűgöző látvány látni a mozdulatait az edzéseken és a meccseken. Nagyon tehetséges.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK