Zidane: Nem hangzott el titok az öltözőben

Zinédine Zidane szakvezető válaszolt az újságírók kérdéseire a Napoli elleni mérkőzést követően.

„3-1-re nyertünk, ez a lényeg. A mérkőzés elején hatalmas volt rajtunk a nyomás, a csapat szenvedett. Nem tudtuk megvalósítani az előzetes elképzeléseinket. A San Paolóban nagyon nehéz játszani. Sok labdát szereztek tőlünk, de a második félidő egészen máshogy alakult, sokkal többet tartózkodtunk az ő térfelükön. Elégedett vagyok a mutatott játékkal és a három találatunkkal is.”

A francia szakember azt is elárulta, hogy semmilyen titok nem hangzott el az öltözőben a félidei szünet alatt.

„A megbeszélésen mindenki tudta, hogy változtatnunk kell, mert a Napoli igencsak megnehezíti a dolgunkat. Beszéltünk róla, hogy feljebb kell tolnunk a játékunkat, hogy kisebb legyen a csapatrészek közötti távolság.”

„Voltak lehetőségeink az első félidőben is, de nem sikerült kihasználnuk őket. Sergiónak köszönhetően a második félidőben megnyertük a meccset. Két szögletnek köszönhetően dőlt el a mérkőzés, de a pontrúgások is teljes értékű részei a játéknak. Az is köztudott, hogy a mérkőzés 90 percig tart. Sergio? Nagyon örülünk, hogy magunk között tudhatjuk őt. Mindenki tudja, hogy nagyon gyakran szerez fejesgólokat.”

A játékosok mérkőzés utáni gondolatainak elolvasásához kattints ide!

Ezt követően Gareth Bale-ről esett szó, akivel kapcsolatban többen úgy érezték, nem végzett kellő munkát amíg a pályán volt.

„Nem értek egyet azzal, hogy Bale nem segített eleget a védekező harmadban, mivel mindegyik játékosunk ugyanúgy szenvedett, hogy játékban maradjunk. Gareth segítette Danit védekezésben, ahogy Cristiano is a másik oldalon. Ez az egész csapatról szól. Nem kezdtünk jól az első játékrészben, de a másik félidőben már nagyszerű munkát végeztünk. Egy csapat vagyunk. Gareth és Cristiano is sokat segített ma nekünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK