2022. June 30., Thursday

James: Együtt van a csapat

  • L. Milán
  • March 4, 2017, 9:26 p.m.
Az Eibar elleni idegenbeli mérkőzést követően az újságírók James Rodríguezt, Sergio Ramost, Casemirót, Lucas Vázquezt és Marco Asensiót szólaltatták meg.

James Rodríguez
A találkozó: „Jól kezdtünk az első félidőben és ennek meglett a gyümölcse. Jó munkát végeztünk. Egy igazán összetartó csapat vagyunk, nagyon együtt vagyunk, amit a pályán is láthattak a szurkolóink. Igazságos eredmény született és ez jó formába hoz minket a ránk váró mérkőzések előtt. Együtt van a csapat, mint mindig, egy egészséges társaság vagyunk és a megkezdett munka szellemében szeretnénk folytatni.”

„Boldog vagyok, és mindig készen akarok állni arra, hogy segítsem a csapatot, amikor az edző lehetőséget ad rá. Ha Cristiano és Bale egészséges, az egy nagy lökés a csapatnak, ők kulcsfontosságúak játékosok.”

A Bajnokok Ligája visszavágója: „A Napoli stadionjában mindig nagy nyomás van az ellenfélen, de ha koncentrálunk és intenzíven kezdjük a mérkőzést, minden rendben lesz. Csapatként kell játszanunk és be kell jutnunk a negyeddöntőbe.”

Sergio Ramos
„Ez egy fontos három pont volt ahhoz a célhoz, amelyet kitűztünk magunk elé, vagyis a bajnoki címhez. Annak ellenére, hogy Cristiano és Bale nélkül érkeztünk, a csapat jó formát mutatott azokkal a játékosokkal is, akik egyébként ritkábban kapnak lehetőséget. Most megmutatták, hogy mire képesek. Tudtuk, hogy sokat kell majd dolgoznunk. A futball manapság már nagyon fizikális, mindig annyit kell kiadnod magadból, hogy a végére úgy érezd: nem maradt bennem több.”

Öltözői hangulat: „Úgy érzem, jó a hangulat. Ha nem nyerünk, akkor fel kell ráznunk magunkat. A pályafutásom során voltak szörnyű pillanataim, de most csak folytatnunk kell a munkát és harcolnunk a céljainkért. Most az élre ugrottunk, a Barcelona mérkőzése előtt, és egy le nem játszott meccsel a kezünkben.”

Csapattalálkozó: „Bármikor amikor szükség van arra, hogy a Real Madrid eredményei miatt összeüljünk, akkor ezt megtesszük. Amikor napvilágot láttak a médiában, azok hamis információk. Lucas nem mondott semmit, én pedig sosem mondtam, hogy Cristianónak nem kellene futnia. Amikor a dolgok rosszul mennek, akkor összeülünk és megbeszélést tartunk. Ez a legjobb családokban is így történik.”

„Muszáj javulnunk, de egy remek csapat vagyunk fiatal játékosokkal, és ki kell zárnunk a negatív megjegyzéseket. Nekünk a kritikákkal és a dicsérettel együtt kell élnünk; meg kell tanulnod kezelni ezt mielőtt hatással vannak rád, attól függetlenül hogy pozitív vagy negatív dolgok ezek.”

Casemiro
A meccs: „Szárnyalva léptünk pályára és ha így teszünk, szinte lehetetlen, hogy vereséget szenvedjünk. Gratulálok a játékosoknak, nagy meccset játszottunk ma.”

Jelenlegi forma: „A futball ilyen, minden harmadik napon van egy mérkőzés. A mai meccs a múlt, és készen állunk a Napoli elleni összecsapásra. Még mindig tudunk javítani a játékunkon, nem vagyunk magunktól elragadtatva. Erősek vagyunk, koncentráltak és címekért harcolunk.”

Kíváncsi vagy, mit mondott a mérkőzés után Zidane? Kattints ide!

Lucas Vázquez
„A Las Palmas elleni döntetlent követően tudtuk: jól kell játszanunk. A csapat nagyon koncenctráltan játszott az első perctől az utolsóig. Természetesen tisztában voltunk azzal, hogy egy kiváló együttes otthonában lépünk pályára. Jól mentek a dolgok, most pedig ideje a Bajnokok Ligája-mérkőzésre  koncentrálni, hogy tovább jussunk a következő fordulóba.”

Benzema: „Ő egy világklasszis játékos. A negatív megjegyzések néha nem megérdemeltek, és ő ma megmutatta, hogy milyen remek játékos valójában.”

Marco Asensio
Értékelés: „Jó meccsünk volt, boldogok vagyunk a győzelem és a tabellán elfoglalt helyünk miatt. Az egész csapat jól dolgozott, ezen az úton kell folytatnunk. Élvezni akartam a kapott perceket és ma minden jól ment. Tréningezned kell, hogy készen állj, amikor az edző lehetőséget ad számodra.”


  • Forrás: realmadrid.com
  • Szerző(k): L. Milán

Hozzászólások

Tabella