2022. August 16., Tuesday

Zidane: Nem keresünk kifogásokat

  • L. Milán
  • Feb. 23, 2017, 12:49 a.m.
Zinédine Zidane vezetőedző nyilatkozott a Mestallában elszenvedett vereségről.

„Tíz perc alatt veszítettük el a mérkőzést. Jól járattuk a labdát, a saját játékunkat játszottuk és gólszerzési lehetőségeket alakítottunk ki. Ugyanakkor elkövettünk néhány hibát, melyekből az ellenfélnek kétszer is sikerült bevennie a hálónkat. Ezt követően 80 percünk volt arra, hogy visszajöjjünk a meccsbe, amit habár megtettünk, de ez nem vezetett végső sikerre. Sok hiányosságunk volt ma. Nem tudtunk élni a pontszerzési lehetőséggel. A Valencia nagyon együtt mozgott, jól szűkítették a területet és a jobban fejezték be az akciókat.”

„Mindig készen kell állnunk. Ha akár egy pillanatra is elveszíted a koncentrációd, akkor megbűnhődsz. Egy kicsit élesebbnek kellett volna lennünk a kezdéskor, de nem voltunk ott fejben. Csináltunk jó dolgokat a labdával, de hiányoztak az utolsó passzok. Most pihenőre van szüksége a csapatnak, aztán jöhet a következő mérkőzésre való felkészülés. Lehetőségünk volt pontokat szerezni, de nem tettük. Gratulálunk a Valenciának.”

Ha szeretnéd elolvasni, hogyan értékeltek a játékosok, akkor kattints ide!

„Ha nyertünk volna, akkor sem lenne lefutva a bajnokság. Most, hogy nem sikerült a három pont megszerzése, a dolgok nehezebbé váltak. Csak a Valencia volt képes pontokat rakni ma a tabellára. Észben kell tartanunk, hogy nem lehetséges a győzelem, ha csak testben vagyunk ott a pályán. Nem keresünk kifogásokat, egyszerűen csak koncentrálnunk kell a következő mérkőzésre.”

Varane lecserélése: „Varane összeszedett egy sérülést, nem érezte jól magát a pályán emiatt. Ezért hoztam le. Nem összpontosítottunk eléggé, amikor nem volt nálunk a labda. Zaza megbüntetett minket. A gyenge kontroll miatt képesek voltak problémákat okozni nekünk. Ilyen a futball, a szezon még nagyon hosszú, de most kaptunk egy figyelmeztetést.”


  • Forrás: realmadrid.com
  • Szerző(k): L. Milán

Hozzászólások

Tabella