Marcelo: Nincs mentségünk

A játékosok közül Marcelo, Carvajal, Sergio Ramos és Casemiro nyilatkozott a vesztes mérkőzés után.

Marcelo
„Nagyon gyengén kezdtünk, erre nincs mentség, a mi hibánk volt. Mindent megtettünk, hogy legalább egy döntetlenre mentsük a meccset, de nem sikerült. Két buta gólt kaptunk, ebből mindenképpen tanulnia kell a csapatnak. Az élen maradtunk, de változtatnunk kell néhány dolgon. Nem kezdhetjük úgy a mérkőzéseket, mint ma.”

„A Valencia egy remek csapat. Problémás időket élnek meg, de ez mindig is nehéz terep volt a Real Madrid számára. A szurkolóik és a játékosok összefogása naggyá teszi őket. Tennünk kell arról, hogy ne ismétlődhessenek meg a mai nap eseményei. Veszítettünk, de most tovább kell lépnünk.”

 

Ha kíváncsi vagy, hogyan látta Zidane, akkor kattints ide!

Dani Carvajal
„Ritmust váltottunk és tulajdonképpen az egész mérkőzést az ő térfelükön töltöttük, a pálya teljes szélességében lehetőségeket alakítottunk ki és nagy nyomást helyeztünk rájuk… A 10. perctől kezdődően jó teljesítményt nyújtottunk. Ez általában elegendő lenne a mérkőzés megnyeréséhez, de ma nem volt az.”

A Valencia góljai: „Két elszigetelt jelenet 10 gyenge perc alatt, melyek egy hatalmas csatává változtatta a mérkőzést számunkra. Nem vagyunk gépek, emberek vagyunk, bármelyik csapatnak lehet rossz kezdése. Zaza remek gólt szerzett, aztán egy badarságból elkövetett labdavesztés után már 2-0 volt az állás. Ilyen a futball, néha veszítesz.”

Listavezetők: „A La Liga bármelyik csapata szívesen lenne a mi pozíciónkban. A mai egy olyan nap volt, ahol lehetőségünk akadt a riválisainkkal szembeni előny növelésére, de ez nem sikerült. Továbbra is a tabella tetején vagyunk, vasárnap egy nagyon fontos mérkőzés következik a Villarreal ellen, mi pedig mindent bele fogunk adni a győzelem érdekében.”

Sergio Ramos
„Könnyű kétségbeesett következtetéseket levonni egy vereség után, de nyugodtnak kell maradnunk. Jó teljesítmény adtunk ki magunkból. A mai vereség nagyon fájó, mert kulcsfontosságú lett volna növelni az előnyünket, de tovább kell lépnünk. Most a következő találkozó a legfontosabb. A bajnokság még nagyon hosszú."

Az ellenfél: „A Valencia idei szezonja nem alakul túl jól, de mi számítottunk rá, hogy mindent bele fognak adni. Elvégre a Real Madrid jött ide, ez nagy motiváció. Szinte minden helyzetükből betaláltak, aztán megtartották az előnyt."

Casemiro
„Az első tíz percben elveszítettük a mérkőzést, amikor sokkal élesebben kezdtek, mint mi. Aztán megpróbáltuk kiharcolni, hogy visszatérjünk a mérkőzésbe, de nem volt szerencsénk az adódó lehetőségeknél. Tudtuk, ha olyan módon lépünk pályára ahogy tettük, ártani tudnak nekünk, mert nagyon jó futballra képesek. Két gólt szereztek tíz perc alatt, ami nekünk a mérkőzésbe került. Gyorsan ki kell jönnünk ebből, mert ha nem koncentrálunk a La Ligára, végül veszíteni fogunk."

A tabella: „Dühösek vagyunk. Frusztráló, hogy veszítettünk az előnyünkből, de nem szabad elvesztenünk a fejünket. Továbbra is a tabella élén vagyunk, kemény munkával pedig sikerülhet a pozíciónk megtartása. Most a Villarreal következik a sorba. Különösen nehéz mérkőzés vár ránk."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK