Ramos: Nem ezt a fogadtatást vártam, de nem változok meg, a csapatomnak szüksége van rám

Ramos őszintén beszélt a sevillai szurkolók gúnyolódásáról, míg csapattársai a veretlenségi sorozatot emelték ki, mint a legfőbb fegyvertényt az elkövetkezendő időkre.

Sergio Ramos:

A meccsről: „Boldogok vagyunk, hiszen elértük a célunkat, továbbjutottunk a következő körbe egy olyan csapat ellen, aki mindig megnehezíti az ember dolgát. Néhány dologban persze javulnunk kell, de nem vesztettünk, és így a veretlenségi sorozatunk is folytatódik. A Real Madridnál mindig az utolsó pillanatig kell küzdeni. A csapat jól reagált, és megküzdött a döntetlenért. Boldogok vagyunk a továbbjutás miatt, várjuk a holnapi sorsolást.”

Következő összecsapás a bajnokságban: „Tudjuk, hogy az is egy nehéz összecsapás lesz ellenük. Nagyszerű pozícióban vannak, de mindent meg fogunk tenni a három pontért.”

A szurkolók gúnyolódása: „Sok évvel ezelőtt itt játszottam, nem ezt a fogadtatást vártam. De ezt is tiszteletben kell tartanom. Bocsánatot kértem, a gólörömömmel nem akartam tiszteletlen lenni, vagy megbántani akárkit is. Ez a hely mindig is az otthonom lesz, még akkor is, ha néhányan a fújolást választják. Nem fogok változtatni a játékstílusomon, a csapatomnak szüksége van rám, én vagyok a kapitányuk. Sevillista és madridista vagyok.”

Marcelo:

A meccsről: „A Sevilla egy remek csapat, tudtuk, hogy ilyen meccset fogunk játszani velük. Hatalmas nyomás alá helyeztek minket végig, és végül az odavágón lőtt három gólunk sokat segített rajtunk. Türelmesnek kellett lennünk, volt kilencven percünk játszani. A végén fantasztikusak voltunk. Nem gondolunk a veretlenségi sorozatra, mindig csak az előttünk lévő meccs jár a fejünkben. Most az a fontos, hogy a csapat megmutatta a harciasságát, és továbbra is így fog tenni.”

Casilla:

A meccsről: „Hazai pályán, saját szurkolókkal a Sevilla játékosai a halálukig küzdenek. Minden meccsükön minden egyes labdáért küzdenek, és ezt most is megmutatták. De tudtuk, hogyan kezeljük a szituációt, és továbbra is veretlenek maradtunk. Asensio gólja létfontosságú volt, megkönnyítette a dolgunkat. Tudtuk, hogy támadni fognak, csakúgy mint az első összecsapáson. Nem számít kit kapunk a sorsoláson, bárki is lesz az ellenfelünk, meg kell vernünk.”

Nacho:

A meccsről: „Hatalmasat kellett küzdenünk, nem volt sétagalopp. A végén sikerült kiharcolnunk a döntetlent, így boldogok lehetünk, amiért nem szakadt meg a veretlenségi sorozat, és persze azért is, hogy továbbjutottunk a negyeddöntőbe. Tovább kell mennünk előre.”

Veretlenség: „Ez nem kis fegyvertény, rengeteg veretlenül megvívott meccsről beszélünk. Fejben nagyon erős a csapatunk, mindig a végéig harcolunk. Hátrányban voltunk, de a csapat nem vesztette el a fejét. Az ilyen sorozatok mindig pozitívumok, főleg ha a szezon végén trófeákat nyerhetünk a segítségükkel.”

Ramos inzultálása: „Ő a csapatunk és a spanyol nemzeti válogatott kapitánya, az ilyen dolgok nincsenek rá hatással. Mint sevillait, persze bántják a történtek, de többnyire érzéketlen az ilyesmivel szemben. Ma gólt is lőtt, ami rendkívül fontos volt számunkra, a szurkolók viszont kegyetlenek voltak vele, de az ilyesmi megtörténik a futballban.”

Asensio:

A góljáról: „Erősnek éreztem magam, amikor hozzám került a labda. Megindultam az ellenfél térfelének irányába, végül pedig sikerült megvernem a kapust.”

A találkozóról: „Tudtuk, hogy keményen fognak kezdeni. A Sevilla ellen nincsenek könnyű mérkőzések. Ők szerezték a meccs első találatát, erre a helyzeti előnyre az egész mérkőzés alatt tudtak építkezni. Sikerült egyenlítenünk. A két újabb bekapott gól után jól reagáltunk és képesek voltunk megfelelő válasszal szolgálni. A vasárnapi mérkőzés sem lesz könnyű. Csodálatos lenne, ha sikerülne győzelemet aratni.”

Sergio: „Jól érzi magát, de kicsit bántotta a dolog, hogy a szurkolók nem a sevillisták esetében megszokott fogadtatásban részesítették. Sosem habozott kimutatni, hogy mit érez a csapat iránt. Senki sem akarja azt látni, hogy a tömeg inzultálja őt. Nem ezt érdemli.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK