Florentino Pérez: Sikerekben gazdag 2017-et mindenkinek!

Az elnök, Zidane, Laso, Ramos, Marcelo, Reyes és Llull újévi üzenete a Real Madrid szurkolóinak.

Florentino Pérez:

„Mindenki tudja, hogy a Real Madridnál nincs idő hátradőlni, folytatjuk a munkát együtt, hogy továbbvigyük ezt a mítoszt, legendát. Tudjuk, hogy fantasztikus futball- és kosárlabdacsapatunk van, akik további sikereket hoznak nekünk.”

„Ezúttal, különösen a karácsony miatt, szeretném kiemelni az összetartozás iránti elkötelezettségünket. Hiszünk abban, hogy a Real Madridnak nem szabad a kispadon maradnia, ha azok megsegítéséről van szó, akiknek a leginkább szükségük van rá, kiváltképp gyermekek esetében.”

„Sikerekben gazdag 2017-et kívánunk mindenkinek. Mindenki élvezze ki az ünneplést és érezze jól magát szerettei körében.”

Real Madrid

Zidane:

„Mindent meg fogunk próbálni megnyerni, ami még előttünk áll. Minden mérkőzés fontos, a célunk pedig az, hogy örömet okozzunk a játékosoknak, és persze minden embernek, aki szurkol a csapatnak.”

Ramos:

„Ahogy mindig, most is szeretnénk mindhárom sorozatban győzedelmeskedni: a ligában, a BL-ben és a Király-kupában. Illetve természetesen mindent meg akarunk jönni, ami esetleg az utunkba kerül. Ezért meg fogunk próbálni jó futballt játszani, mindent beleadni a címerért és így minden könnyebb lesz, ha sikereket kell elérni.”

Marcelo:

„Minden versenysorozatot élvezni fogunk, mindent beleadunk a győzelemért. Minden meccset és edzést úgy csinálunk végig, hogy a célunk a győzelem lesz.”

Laso:

„Kötelesek vagyunk minden sorozatban győzelemre törekedni. Tudjuk, hogy vannak nagyszerű ellenfeleink. Nagyon nehéz meccsek várnak ránk, de a játékosaink remekül dolgoznak, így az utolsó pillanatig versenyképesek és trófea-esélyesek leszünk.”

Real Madrid

Felipe Reyes:

„Szeretnénk minden trófeáért harcolni. Reméljük, hogy jó évünk lesz, mint ahogy 2016 is volt. Szeretnénk újra megnyerni a bajnokságot és a kupát, ha pedig lehetséges, akkor harcolni fogunk az Euroligáért, ami számunkra a legfontosabb cím.”

Llull:

„A célunk az, hogy mindig a csúcson legyünk, minden döntőbe bejussunk. Ez egy igazán ambiciózus terv, de illik a Real Madridhoz. Mi megtesszük, ami tőlünk telik azért, hogy minden sorozatban a lehető legtovább jussunk, címeket nyerjünk és azokat megünnepelhessük a szurkolókkal.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK